Baki nagovarao Vendi na seks!!!

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
baki-v.jpg

Utorak - 28.12.2010

Denser Baki B3 odlučio je da se seti starih dana te je preksinoć nagovarao Vesnu Vukelić da mu se pridruži u krevetu kako bi ponovili čuveni seks o kojem je denser toliko pričao.

- Hoćeš da ostaneš večeras? Legni pored mene da se zezamo. Ajde, bre, Vesna, ostani! Hoćeš da napravimo neki haos, molim te?! Ekrem te izvaćario i ti sad glumiš nešto. Ajde, lezi pored mene, ima da poludi Ekrem - ubeđivao je Baki Vesnu, ali bezuspešno, jer se ona vadila na to što je bolesna i što ustaje noću da kuva čaj.
- Imam kašalj, budim se svaku noć, kuvam čaj, onaj šerbet. Nemoj da me zajebavaš! Baki, vređaš moju inteligenciju. Jesi li jeo bunike? Prolupao si! - odgovorila je pevačica denseru i dodala da želi da ostane sa njim još malo, a onda da ide u svoj krevet da spava.

Ekrem: Vendi me iskoristila!

Razočaran time što je njegova ljubav Vesna Vukelić veče provela pored njegovog suparnika Bakija B3, Ekrem Jevrić se požalio Marijanu Rističeviću da se oseća iskorišćenim.
-Iskoristila me da dođe do finala i odmah otrčala do njega - rekao je Jevrić, dok ga je političar nagovarao da je osramoti pred svetom.

.banner_text_link { text-align: right; }.banner_text_link a { font-size: 12px; color: rgb(204, 204, 204); }.banner_text_link a span { font-size: 10px; }.banner_text_link a:hover { color: rgb(102, 102, 102); } - Kad budemo išli uživo, ti pred svima reci da si je ostavio i da te više ne interesuje! I nemoj više da dozvoliš da te napija i nagovara na nebuloze! - pričao je Rističević.
Izvor:Alo
 
Natrag
Top