Šta je novo?

Avion Air Srbija nosiće ime proslavljenog fudbalera Dejana Stankovića

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.324
Avion Air Srbija nosiće ime proslavljenog fudbalera Dejana Stankovića
Blic
Ovo je treci avion Air Srbija koji je dobio ime po jednom nasem poznatom sportisti ! Posle Novaka Đokovića, Vlade Divaca i proslavljni fudbaler Dejan Stanković dobio je avion sa svojim imenom.

631061_stankovic-2_f.jpg

Avion Air Srbija nosiće ime po poznatom fudbaleru
Otkrivanju makete aviona prisustvovao je direktor kompanije Air Srbija Dane Kondić, predsednik Nadzornog odbora Air Srbija Siniša Mali, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ministar privrede Željko Sertić.

"Kada je (ministar omladine i sporta) Vanja Udovičić skidao nalepnicu sa mojim imenom zamalo mi suze na oči nije naterao", rekao je Stanković Tanjugu u Milanu, navodeći da je ponosan što avioni Er Srbije nose imena živih legendi.
"Mnogo sam doživeo kroz sport, ali ovo ostaje za vek vekova", dodao je Stanković.

Kako je naveo, voleo bi da se avioni nazovu po svim uspešnim sportistima i onima koji su dugo u inostranstvu kao ambasadori svojih zemalja. "Na mom primeru mogu da se prepoznaju svi moji prijatelji, braća sportisti", poručio je Stanković.


On je čestitao mladoj fudbalskoj reprezentaciji koja je osvojila zlatnu medalju na svetskom prvenstvu na Novom Zelandu jer su, naveo je, pokazali kako se bori za svoj dres i državu.


"Mali savet je da ostanu nogama čvrsto na zemlji, da slušaju samo sebe i da napreduju u životu. Neka im je srećno slavlje", rekao je Stanković.
 
Top