Šta je novo?

avast nikako

avast


  • Total voters
    258
Član
Učlanjen(a)
14.06.2011
Poruka
14
kao i svaki korisnik intern. u potrazi za zastitom odlucim da skinem avast.Gde cu ako ne na mom sajtu SF.Skinem i instaliram , sta se dogadja sto kaze Sojic,sve se blokira nista ne radi.morao sam da 10 puta palim i gasim kompj.dok na kraju posle 2 sata jedva nisam uspeo da deinstaliram avast .Malo je falilo da nosim komj na celokupnu reinstalaciju i da me kosta 1000 din.Zato savet buducim korisnicima oprezno AVAST moze biti klopka.toliko da znaju svi a i moderatori ovog sajta:dntknw:
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.089
Ja se u Avast kunem. :)
Koristim ga već nekih 7 ili 8 godina, praktično od početka, ovo mi je treći računar na kome ga koristim i prezadovoljna sam.
I svim svojim prijateljima sam ga preporučila, svi su ga instalirali i niko se nije pokajao.
 
Član
Učlanjen(a)
22.07.2010
Poruka
103
Pa nebi da koristim puno reči ali mislim da bi trebalo da pogledaš ankete o anti virusnoj zaštiti i da pogledaš na kojoj se poziciji avast kreće,a takođe treba da koristiš programe koji su namenjeni iskljušivo brisanju zašritni app kao što su avast,avg itd. tako da budu uklonjeni svi repovi iz kompa i da se može nesmetano instalirati neki nova zašita.
 
Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
12
avast samo izgleda kao da je dobar zato sto ima i srpski jezik, ali nije!!!
on stalno nalazi neke viruse iako ih vas racunar nema a moze se desiti da vas obavesti da je vas racunar napadnut i da vam da adresu gde se navodno virus nalazi da ga obrisete rucno i tu nastaje problem, jer mozete obrisati nesto iz sistema i tako upropastiti windows. to se meni nekoliko puta desilo i mnogo me nerviralo sto on stalno nalazi neke viruse i po njemu vas je komp stalno u opasnosti i to stalno usporava rad racunara, a sto je najgore on pusti da vas komp bude napadnut pa tek reaguje sto je veoma , veoma lose.
ipak je kaspersky zakon samo sto kljucevi vise ne vrede jer veoma brzo izlaze na crnu listu, ali i nije mnogo skup. svega 20 eura za licencu od godinu dana. jednom ocistite vas komp od svih virusa i vise nijedan nece uci na nijedan nacin.
sto se mene tice avast nikako i nikada!!!
 
Član
Učlanjen(a)
17.02.2010
Poruka
51
Avast koristim dosta dugo u kombinaciji sa zonealarmom i mojim potrebama savrseno odgovara.
Za sada vrlo zadovoljan..
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.185
Ja se u Avast kunem. :)
Koristim ga već nekih 7 ili 8 godina, praktično od početka, ovo mi je treći računar na kome ga koristim i prezadovoljna sam.
I svim svojim prijateljima sam ga preporučila, svi su ga instalirali i niko se nije pokajao.takođe Crvena...čitaš mi misli.......koristio i AVG,Alviru (kako god)......ali Avast....car......da sad ne tupim zašto..........kad bih ga ocenjivao od 1 do 5..ja bi dao šesticu.....
 
Top