Avast mi svakih 10 sekundi prijavljuje malware

Član
Učlanjen(a)
09.12.2010
Poruka
1
Dakle, klasicna prica, downloadovao sam neki fajl, jer sam verovao ortaku koji je na jednom forumu postavio link, blabla...

Elem, avast (besplatna verzija) mi svakih 10 sekundi prijavljuje "Malicious URL Blocked". Pokrenuo sam skeniranje, i nista - kao da ga sken ne prepoznaje, a ovamo mi prijavljuje problem!? A doticni fajl ne mogu da deletujem iz nekog razloga.

Neki savet? Unapred hvala za pomoc.

Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
Dakle, klasicna prica, downloadovao sam neki fajl, jer sam verovao ortaku koji je na jednom forumu postavio link, blabla...

Elem, avast (besplatna verzija) mi svakih 10 sekundi prijavljuje "Malicious URL Blocked". Pokrenuo sam skeniranje, i nista - kao da ga sken ne prepoznaje, a ovamo mi prijavljuje problem!? A doticni fajl ne mogu da deletujem iz nekog razloga.

Neki savet? Unapred hvala za pomoc.

a sta pokusavas da izbrises kad je blokiran URL koliko vidim :( ...... zameni anti virus nadji NOD32 imas ovde na forumu ..... u sekciji ANTI VIRUSI .... skini ga i uzivaj mani se AVASTA :)

Član
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poruka
229
Skini ovaj program Malwarebitys i skeniraj komp iz safe moda i sigurno ces ukloniti malware.
Kod:
https://rapidshare.com/files/445841399/Malwarebytes.Anti.Malware.v1.42.Multilingual.Incl.Keymaker-CORE.rar

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.430
Ako ti ništa,ne pomogne skini Del Any. On 100% sve skida(od manjeg prema većem). MANUAL!!!

Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
Ako te samo nervira to sto ti stalno prijavljuje udji u podesavanja Avasta i cekiraj da to ne radi

Natrag