Anti Malware problem

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
3.303
jos

Zahvaljujem,stvarno sam te smorio,sada je sve u redu i necu ti vise dosadjivati.Veliko HVALAyes3

Dodato posle 18 Sati 50 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Molio bih da mi odgovoris jos na ovo pitanjce,cekirano mi je automatski probudi kompjuter u vezi azuriranja,da li treba tako?Pozdrav:)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
163
Nadovezao bi se na ovu temu u vezi Antimalware, moja je verzija 1.46 reagovao je na worm i autorun viruse koji su mi zarazili fascikle na USB. ESSET i Antimalware su prilikom pokretanja USB blokirali i stavili u karantin navedene viruse međutim problem je nastao kada želim da u Antimalveru pod opciju karantin pogledam o kojim se konkretno virtusima radilo iskoči mi MAM prozor koji me upozorava na problem predlažući mi obraćanje Microsoftovom centru probao sam sa opcijama Dont"Send i Send error Report ali problem nije rješen svaki put se isto ponavlja sa tim prozorom kada kliknem na opciju Karantin. Ima li neko rješenje kako da pristupim Karantinu ????(napomena sve do otkrivanja ovih virusa mogao sam vidjeti šta je smješteno u karantinu)

Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
Imaš pod karticom zaštita (sućelje Antimalware) treći redak "pokreni blokiranje zločudnih stranica" (na srpski malicioznih internet adresa) ukloni kvačicu ispred i neće ti se više nikako javljati po tom pitanju, usput i ja ga već duže vrijeme koristim u kombinaciji sa ESS-om
Ovdje sam mislio na blokiranje zločudnih stranica a ne na ovo sa karantenom, ne znam nisu mi se takve stvari dešavale, meni je zna raditi neke druge sitne probleme i jednostavno ponovim njegovu instalaciju i onda radi dobro.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
163
To mi opet nije riješilo problem i dalje kada kliknem na opciju Karantin iskače mi prozor sa navedenim upozorenjem i kada kliknem na Dont send kompletan program se ugasi

Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
Otvori glavni menu i pod karticom zaštita isključi, odnosno ukloni kvačicu sa "Pokreni blokiranje zločudnih stranica" i neće ti se više pojavljivati te poruke!

Natrag