Anti Malware problem

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
3.303
Instalirao sam Anti Malware i stalno me obasipa obavestenjima o uspesnim blokiranjima bla,bla,bla i svaki put se prepadnem,skeniram i nista.Posto sam vec totalno isprepadan molim vas da mi objasnite kako da namestim da to obavestenje ne iskace stalno.Hvala mu sto blokira ali cu i ja blokirati.Ovo je za samo jedan dan,sta ce biti dokraja.Pomozite da vratim osmeh na lice,koristim Windows7 64 bit.Unapred zahvalan

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
imas ikonicu dasno kod jezika , onaj mali trokutic,klik na njega gda ti pokaze antimalware. poslije desni klik na ikonicu i destikliraj blokiranje ip adrese i taj dan ti nece vise iskakati, sve dok ne restartujes komp. nije ti tesko kad iskoci samo ovo odradi i miran si. i meni to isto radi i ovako rijesim problem.

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
3.303
Zahvaljujem i ovim putem,samo bih te pitao posto vidim da ga i ti koristis,da li je to dobar program i da li se slaze sa Nod32?Pozdrav:)

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
sa nodom se slaze. kod mene su oba aktivna i rade update najnormalnije. program je odlican i sta god da ti nadje slobodno obrisi bez bojazni po sistem.

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
3.303
Jos samo jedno malecko pitanje,da li ja moram da radim update ili on to sam radi?Pozdrav:)

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
namjesti u opcijama vrijeme kada ce da radi update i kada da skenira. ja sam namjestio da radi pr. update u 12 AM , a da skenira 1 PM . znaci da preuzme novi update, pa da tek onda iskenira sistem. i on to sam radi svakodnevno.

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
3.303
Uh

Meni je podeseno na srpski.Udjem u podesavanja i ima podesavanje skenera i podesavanje azuriranja.U ovim drugim podesavanjima ima odcekirana opcija koristi proxy server.Samo nevidim nigde podesavanje vremena za skeniranje i azuriranje.Molio bih te da mi korak po korak objasnis gde treba da udjem,slabo se snalazim a volem.:dntknw:

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
kad otvoris antimalware, imas prvu stavku skener. to namjestis na kompletno skeniranje.onda imas stavku zastita tu ti mora biti sve stiklirano i tu imas dugme planer i tu namjesti vremena skeniranja i azuriranja. treca stavka azuriranje ili update. cetvrta stavka karantin ,to znas i sam. peta stavka izvjestaji tu te obavjestava o predhodnim skeniranjima i jeli ista nasao. sesta ignorisane stavke tu je prazno. sedma stavka podesavanja tu imas opsta podesavanja tu stikliraj sve i namjesti jezik,podesavanja skenera sve stikliraj,podesavanja azuriranja nediraj nista jer neides preko proxija

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
3.303
Podesio sam oba vremena,samo me interesuje datum koji stoji ispred oba vremena-24 05 2010,da li taj datum oznacava pocetak tih podesavanja ili vazi samo za taj dan.Ja sam postavio jednom dnevno u opciji skroz desno i za jedno i za drugo,mislim da skenira i azurira jednom dnevno.Na opstim podesavanjima mi je odstiklirana jedino opcija Zatvoriti Internet Explorer tokom uklanjanja pretnji.Da li da ostane tako?

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
vidio si da pise pocev u i gore si namjestio svaki dan ili sat i on ce ici pocev od danas pa nadalje

i neka ti stoji ono odcekirano za ie , nekoristis ga (nadam se ) i svakako je zatvoren

Natrag