Šta je novo?
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.170
Zemlja bele divljine

Poseta zemlje bele divljine će vas jednostavno ostaviti bez daha. Sa ledom, snegom i vodom svuda okolo, Antarktik je prosto očaravajuć. Netaknute prirodne lepote Antarktika privlačile su turiste kroz vekove. Ako ste ljubitelj prirode, poseta ovom kontinentu će vam doneti iskustvo koje ćete pamtiti do kraja života.

1.jpg
Poseta zemlje bele divljine će vas jednostavno ostaviti bez daha

Veličanstvene planine, ogromne ledeni glečeri probudiće u vama osećaj čuđenja i strepnje u isto vreme. Ako želite da osetite punu veličinu prirode, poseta Antarktiku je obavezna.

2.jpg
Veličanstvene planine, ogromne ledeni glečeri probudiće u vama osećaj čuđenja i strepnje u isto vreme

Najinteresantnija činjenica o ovom kontinentu je da nikad nije imao domorodce. Kao rezultat divlji život Antarktika je i dalje bez straha od posetilaca. Sve što možete očekivati da vidite su nezainteresovani zevovi pingvina i slatkih foki.

3.jpg

4.jpg

5.jpg

sYfBad.jpg


IiA3m.jpg


EIVyGBPO.jpg


ETyDb96N.jpg


xbZ1Kzu.jpg


Iako ljude iz celog sveta uglavnom privlači u neku ruku zastrašujuća lepota ove zemlje, postoji nekoliko interesantnih aktivnosti kojima možete da se bavite dok istražujete ovu misterioznu zemlju a to su ledeni ribolov ili na primer sankanje.

Maslinova grančica međunarodne saradnje, antarktičko nasleđe je jedno od trajnih prirodnih lepota i obnovljenog naučnog značaja. Bilo da istražujete napuštenu stanicu za lov na kitove ili plovite kroz kanale oivičene glečerima, nemoguće je zaboraviti samu veličinu i značaj ove ledene teritorje.

S obzirom da je putovanje do Antarktika često dugo i izazovno, kaže se da je posetu Antarktiku potrebno zaslužiti. Ipak, nagrada je neprevaziđena.

Izvor: Luxlife
 
Top