Šta je novo?
UREDNIK
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
3.038
kXYrf2B.png

Drama "Anđela" je priča o našim naravima i mentalitetu. O malim ljudima koji se sreću u zajedničkoj bolničkoj sobi i do smrti, kao i istine o svojoj sudbini, dolaze suočavajući se s konačnim iskušenjima sopstvenih života.

Likovi u drami prolaze kroz situacije u kojima nije sasvim jasno šta sanjaju, a šta im se u stvarnosti događa. Kroz ovu priču se prožimaju usamljenost i prijateljstvo, grubost, nežnost, ljubav i smrt. Radi se, zapravo, o komediji o umiranju i prolaznosti.

Reditelj TV drame "Anđela" je student na master studijama režije na FDU Aleksandar Aleksić, direktor fotografije je apsolvent na smeru kamere Uroš Petrov, a producentski posao preuzela je studentkinja produkcije Nađa Đorđević. Scenograf je Nađa Trajković a kostimograf Anja Vranješ, obe studentkinje Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu. Kompozitor muzike za TV dramu je Damjan Jovičin, student Fakulteta muzičkih umetnosti u Beogradu. Montažu, kao i snimanje i obradu zvuka, takođe će potpisati studenti FDU-a.

Glavne muške uloge poverene su iskusnim glumačkim imenima - Slobodanu Beštiću i Dimitriju Iliću, a glavni ženski lik tumači mlada glumica Isidora Građanin. Kao specijalni gost u drami se pojavljuje i glumac Svetozar Cvetković.

rG1GHK8.jpg


Hidden content
You need to reply to this thread or react to this post in order to see this content.
Pass: serbianforum

 
Top