Šta je novo?

Anđelina Džoli stigla u Zagreb

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Anđelina Džoli stigla u Zagrebhttp://www.tanjug.rs/novosti/33259/andjelina-dzoli-stigla-u-zagreb.htm#Izvor:
Tanjug.rs


ZAGREB – Zagreb je danas u znaku poznate filmske glumice Anđeline Džoli čiji film "U zemlji krvi i meda" ima svečanu premijeru u Zagrebu.

Poznata glumica popodne je stigla privatnim avionom iz Pariza, a onda u koloni došla do Arena centra gde ju je u dvorani uz jako obezbeđenje čekalo velik broj fanova, po nekim procenama i do 750 kojima je delila autograme.andjelina-dzoli-498.jpgU izjavi datoj hrvatskim medijima, Džoli je kazala da njen muž Bred Pit nije mogao da dođe u Zagreb jer čuva decu.

"I on i deca su umorni zbog putovanju po svetu", rekla je ona naglašavajući da joj je drago što se opet vratila u Hrvatsku gde je bila lane.

Izrazila je očekivanje da će film u regionu biti najbolje primljen u Hrvatskoj gde priča filma ne bi trebalo da izazove kontroverze.

Slavna glumica se dugo zadržala slikajući se s fanovima, dajući izjave novinarima i razgovarajući s okupljanima.

Osim nje, crvenim tepihom prošetao je i deo ekipe filma - glavna junakinja Zana Marjanović, glavni glumac Goran Kostić, Rade Šerbedžija i Branko Đurić Đuro.

"Tematika filma bliska je i Hrvatima pa se nadam da će ljudi prihvatiti film na pozitivan način", rekao je Kostić.

Svoje veselje zbog Anđelininog dolaska izrazio je i Šerbedžija.

"Srećan sam što je došla velika holivudska zvezda jer je Zagreb filmski grad i verujem da je njen dolazak još jedan od pokušaja da opet dovedemo film ovde. Možda ovako opet privučemo pažnju filmske industrije na nas, pa ćemo od toga svi imati koristi", rekao je Šerbedžija.

Dok je jutros održana novinarska projekcija filma, večeras se održava svečana premijera uz prijem za 700 zvanica na kojoj će biti najviši državni zvaničnici sa predsednikom Ivom Josipovićem na čelu.

Među gostima su i poznati književnici, sportisti i druge javne ličnosti.

 
Top