Šta je novo?

Amerikanci završavaju vile na Zavali

  • Začetnik teme Black Predator
  • Datum pokretanja
Black Predator

Black Predator

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Amerikanci završavaju vile na ZavaliIzvor:
Novosti.rs


Udruženje kupaca vila na brdu Zavala kod Budve (AMIA) od 1. marta će završavati te objekte sa jednom od vodećih američkih kompanija "Tarner konstrakšn".


PODGORICA - Udruženje kupaca vila na brdu Zavala kod Budve (AMIA) od 1. marta će završavati te objekte sa jednom od vodećih američkih kompanija u oblasti građevinarstva i projekt menadžmenta "Tarner konstrakšn".

AMIA je, kako su agenciji Mina-biznis saopštili njeni predstavnici, posvećena što skorijem završetku građevinskog projekta na Zavali.

Saradnja sa "Tarner konstrakšnom" ukazuje na želju da posao bude urađen prema najvećim svetskim standardima, kazali su iz AMIA. Oni su dodali da je glavno evropsko predstavništvo ove kompanije u Istanbulu, sa regionalnim kancelarijama u Moskvi i Beogradu. Projekat vila na Zavali prvi je u Crnoj Gori u koji se uključuje ta kompanija.


To je druga američka kompanija koja je uključena u projekat na Zavali, s obzirom na to da je glavni izvođač "Montera" u vlasništvu investitora iz Sjedinjenih Američkih Država, navodi se u saopštenju AMIA.

Oni su istakli i da je uključivanje američkih firmi dobilo podršku Ambasade SAD u Podgorici.
 
Top