Šta je novo?
MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.186
All of Me (1984)


screen.pngAll-of-Me-1984-SF.png
info.pngoi45bwciot.png

Zabavna komedija o samcu na pragu 40-ih koji je nezadovoljan svojim poslom, a i životom, no dođe u nemoguću situaciju kada ga zaposedne duh njegove bivše klijentkinje.

Nepokretna bogatašica Edvina (L. Tomlin) broji poslednje sate života. Kako bi joj bila ispunjena poslednja želja, pozove advokata Rodžera (S. Martin), svoje najbliže, te gurua koji će omogućiti njenoj duši da se preseli u mlado telo njene štićenice Teri koja će potom da nasledi svo bogatstvo. Kada Rodžer čuje za takav naum, posvađa se sa bogatašicom koja ne odustaje od zamisli da će još jednom živeti ovaj život, ali u mladom, pokretnom telu. No za vreme seanse Edvinin duh uđe u advokata Rodžera te preuzme njegovu desnu stranu dok leva ostane Rodžerova. I inače ne baš sređen, Rodžer sada postane "podvojen", njegovo telo sluša dve komande, njegovu i Edvininu...

U glavnim ulogama imamo prilike da gledamo jednog od najpopularnijih komičara današnjice, Stiva Martina u ulozi advokata Rodžera te takođe odličnu komičarku, Lili Tomlin u ulozi bogatašice. Film je režirao Karl Rajner, svestrani pozorišno-filmski stvaralac (glumac, reditelj, producent, scenarista...), dobitnik 9 Emija i jednog Gremija, a "Sve od mene" je četvrti film koji je radio u saradnji sa Stivom Martinom. Interesantnu ulogu gurua koji izgovara nerazumljive reči odigrao je poznati epizodista Ričard Libertini.
screen.pngAll-of-Me-1984-DVDRIp-AC3-Xvid-THC-avi.jpg

Download.pngHidden content
You need to react to this post in order to see this content.

 
Top