Šta je novo?
MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.113
A Million Ways to Die in the West (2014)screen.png
kDP3eH7.png

info.png
moczmdsi3ut.png

Ko preživi, pričaće (engl. A Million Ways to Die in the West) je američka filmska vestern komedija iz 2014. godine u režiji Set Makfarlana. Scenario potpisuju Set Makfarlan, Alek Salkin i Velsli Vajld, dok su producenti filma Set Makfarlan, Skot Stuber i Džejson Klark. Muziku je komponovao Džoel Maknili.

Naslovnu ulogu tumači Set Makfarlan kao pastir Albert Stark, dok su u ostalim ulogama Šarliz Teron, Amanda Sajfred, Nil Patrik Haris, Đovani Ribizi, Sara Silverman i Lijam Nison. Svetska premijera filma je bila održana 30. maja 2014. godine u Sjedinjenim Američkim Državama.

Budžet filma je iznosio 40 000 000 dolara, a zarada od filma je iznosila 87 200 000 dolara.

Set Makfarlan je reditelj, producent i ko-scenarista i igra glavu ulogu kukavičkog pastira Alberta. Nakon što Albert odbije da učestvuje u obračunu, njegova prevrtljiva devojka (Amanda Sajfred) će ga ostaviti zbog drugog (Nil Patrik Haris). Kad misteriozna i lepa žena dojaše u grad (Šarliz Teron), ona će mu pomoći da pronađe hrabrost i njih dvoje će početi da se zaljubljuju. Ali kada njen muž (Lijam Nison), ozoglašeni odmetnik dođe u potrazi za osvetom, pastir će morati da testira svoju novootkrivenu hrabrost.


cz8ovxm.pngscreen.png
7Qds0AB.jpg


Download.png
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.


 
Top