7 stvari koje muškarci vole kod žena

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.036
7 stvari koje muškarci vole kod žena

Blic žena

Muškarci zapažaju neke neverovatne stvari kod žena koje im se dopadaju. Zanimljive su im dok naručuju piće u baru, kad se provlače kroz gužvu ili se bore sa konkurencijom... Pročitajte šta su još kolumnisti internet magazina „Lemondrop“ otkrili o tome šta je muškarcima privlačno.

10755_shutterstock_3069429_if.jpg

Sloboda duha i pokreta privlači muškarce. Vole i kada mogu da pomognu dami u nevolji

NEOBAVEZNI DODIR
Kada priča, objašnjava, citira prodavačicu koja joj je vratila manji kusur i pri tome ga nesmotreno i nehajno dodirne po kolenu, ramenu, butini... muškarac je već „pao“. Nešto je potpuno božanstveno u vezi tih slučajnih pokreta koje žene najčešće čine kada u žaru razgovora objašnjavaju nešto.

PORUČIVANJE PIĆA
Kada ona stane pored šanka i naruči koktel ili neko drugo piće – muškarac je već oduševljen. Još ako časti „turu pića“, simpatije su zagarantovane.

SNALAŽENJE U GUŽVI

Kada se momku dopada devojka, ona će dobiti dodatni plus ako se dobro snalazi u nepoznatom okruženju, novom društvu.
Poželjno je da nije previše stidljiva, povučena, nezainteresovana za razgovore, ali ne bi trebalo ni da odmah skreće pažnju na sebe tako što će vikati i voditi glavnu reč.

MIRIS
Svaka žena ima specifičan miris kože, a većina i bez raznih parfema miriše na kupke i šampone koje koristi. Muškarcima se to veoma dopada!

BRITKA PAMET
Žena je najdopadljivija ako je istovremeno slatka, pametna i opasna. Njen mozak koji radi „kao sat“ ostavlja muškarce bez daha.

LAKTOVI
Ženski laktovi su (verovali ili ne) muškarcima smešni i simpatični. Oni su, za razliku od muških, mnogo manji i zato su im veoma zanimljiv deo ženskog tela.

GLOMAZNE TORBE
Neki ih ne odobravaju, ili ih jednostavno ne smatraju modernim, ali mnogi muškarci vole da vide ženu sa ogromnom torbom u kojoj se nalazi sve i svašta. Slika žene koja tumara po džepovima, vadi fotoaparat i kišobran dok ne nađe karmin, šarmanta je i simpatična. Sve to ostavlja utisak pomalo smotane dame kojoj je potrebna pomoć džentlmena.

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Članak nema veze sa stvarnosti.
Kod žena muškarci vole ovih 7 "stvari":
1. velike grudi
2. velike grudi
3. velike grudi
4. velike grudi
5. velike grudi
6. velike grudi
7. još malo veće grudi.

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
A sada ozbiljno, po navodima:

1. neobavezni dodir
Obožavam ga, mislim da nije slučajan (znam po svojim dodirima). Dodir mi pokazuje prisnost i da joj je stalo.

2. poručivanje pića
Kada smo sami to mi i normalno, ali kada mome društvu naruči piće, pa još i donese, ponosan sam na nju što želi da se uklopi. I u tome uspijeva. Nema bolji način za uklapanje u novo društvo od ture pića. Djevojke, zapamtite to.

3. snalaženje u gužvi
Prethodnom točkom odgovoreno.

4. miris
Teško da ćeš osjetiti prirodni miris. Parfem to proguta. Ali ako osjetim mošus, "rušim se".

5. britka pamet
Najvažnije mi da je slatka, lijep osmijeh obavezan. Brzina na mislima je stimulirajuća za razgovor, ali opasnost mi baš i netreba.

6. laktovi
Prvi put čujem. U životu nisam pogledao ženski lakat. Kraj toliko lijepih "detalja" koji lakat. Jedino da mi ga onako prekrižene pokaže bi primijetio. Mislim da je ovo neki fetišist ubacio zbog sebe.

7. velike torbe
Ne volim ih ni vidjeti. Iako su praktične, stane i koja konzerva, pa i pivo u njih.

2luugdk.gif

Poslednja izmena:
Natrag