Šta je novo?

7 sigurnih znakova da treba da promenite frizuru

  • Začetnik teme Ana_ana
  • Datum pokretanja
Ana_ana

Ana_ana

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.746
Saveti poznatog njujorškog frizera o tome kad je vreme za novu frizuru i kakvu promenu možete da napravite da biste osvežili izgled.

1.Vaša kosa nema volumena

„Ako vaša kosa stoji beživotno čak i nakon što ste je osušili, sredili ili navili na viklere, to u najmanju ruku znači da treba da je skratite“, kaže Mark Garrison, poznati frizer iz New Yorka.


2. Pramenovi na vašoj kosi se ističu više nego osnovna boja vlasi

„Ovo je znak da su vaši pramenovi postali previše teški“, kaže Garrison. „Razmislite o tretmanu bojom kojom ćete prekriti sve tragove starih pramenova. Naravno, posle toga nećete izvlačiti nove najmanje tri meseca“.


3. Boja kose se podudara sa tenom kože

Definitivno bi trebalo da razmislite o izvlačenju pramenova, ali obavezno tamnijih, da bi se istakle crte lica.


4. Ne primate više komplimente na račun svoje kose

Napravite bar neku promenu, makar počnite da koristite nove preparate za kosu. Zašto ne probate kako vam stoje talasi? Jednostavno se prave, a sigurno će osvežiti vaš izgled.


5. Prijatelji iz srednje škole vas uveravaju da se niste nimalo promenili

To verovatno znači da je konačno vreme da napravite neku promenu na sebi. Ako niste skloni eksperimentisanju s izgledom, za početak počnite da prikupljate slike frizura koje vam se sviđaju, a zatim ih povremeno posmatrajte dok ne budete bili sigurni da će vam neka od njih odgovarati.

6. Sve češće vezujete kosu u konjski rep

Jasno je da niste zadovoljni svojom frizurom, pa vam je najlakše da vezujete kosu. Pobacajte trake i šnalice, zakažite termin kod frizera i zatražite od njega da vam skrati šiške ili da vas ošiša stepenasto. Bićete oduševljene svojim novim izgledom.

7. Trošite više od pola sata za uređivanje frizure


Ako svakodnevno trošite mnogo vremena na doterivanje kose to je jasan znak da vam ta frizura ne odgovara. Promenite ili nju ili frizera.


Izvor:Žena
 
Top