7 čudnih stvari koje "pale" muškarce

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.036
7 čudnih stvari koje "pale" muškarce

Pomislile biste da je dovoljan par ubistvenih potpetica i dekolte kao sa naslovnice Cosmopolitana da napali svakog muškarca. Okej, možda ste u pravu... Ali postoje i ne baš tako predvidljive stvari koje lože muškarce. Neki od njih su podelili sa nama pomalo čudne i simpatične situacije koje su za njih neodoljive.

1.jpg

„Mislim da je seksi kad moja devojka ode u krevet a da nije prethodno sasvim ukonila šminku, pa se probudi sa blago razmazanom maskarom ispod očiju. To joj daje neki misteriozni seksi izgled”. (Janko, 26)

„Ako tokom seksa pričam ili stenjem, devojka će mi staviti svoju ruku preko usta i to će me samo još više uzbuditi. Drago mi je kad zna šta hoće - ili, pak, šta ne želi - i nema problem da mi to kaže”. (Toma, 23)

„Iako je super kad devojka vodi računa o svom fizičkom izgledu, pločice na stomaku meni deluju zastrašujuće. Mekan stomak je mnogo više zavodljiv jer je ženstveniji”. (Aleksandar, 30)

„Jednom sam se zabavljao sa ženom koja je u svakodnevnom životu bila zakopčana do grla, ali svako malo bi zbog mene stavila lažnu tetovažu ili periku i to bi me dovodilo do ludila. Svaki put sam mislio da idem u krevet sa nekom sasvim drugom osobom”. (Zoran, 35)

„Volim kada moja devojka ušeta u sobu odmah po dolasku iz teretane. Misli da izgleda grozno, ali meni su njeno oznojeno telo i neuredna frizura tako seksi”. (Milan, 27)

„Kada se žena smeje tokom seksa to mi je najslađe jer znam da se zabvlja. Kome treba neko ko je uvek ozbiljan ili preterano osetljiv”. (Miša, 31)

„Kada devojka obuče dres mog omiljenog tima, to mi je neverovatno seksi. Jeste da je dres tradicionalno 'muževna' stvar, ali kad ga vidim na njoj, 'odlepim'”. (Ivan, 39)

Šta vas uzbuđuje?

Izvor: B92

Poslednja izmena:
Natrag