Šta je novo?

5 sigurnih znakova da će vam biti veran

  • Začetnik teme Ana_ana
  • Datum pokretanja
Ana_ana

Ana_ana

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.746
Jeste li znali da po visini, rukama, frizuri, odeći i izrazu lica može da otkrijete hoće li vam muškarac biti privržen i veran. Evo pouzdanog načina da procenite da li je vaš partner Gospodin Verni.

Koliko ste samo puta pogledali nekog tipa, a da niste ni pretpostavili da njegova visina, ruke, frizura, odeća ili izraz lica govore mnogo o njegovom karakteru. Evo osnovnih uputstava kako da otkrijete vernog muškarca. Jednog od onih sa kojim će se i vaša priča završiti u poznatom stilu „i onda su živeli srećno do kraja života“.

Gledajte visinu

Gospodin Verni obično nije viši od 172,5 cm. Istraživanja Univerziteta u Melburnu pokazuju da su niski muškarci mnogo verniji. Postoje dva razloga za to, kažu australijski naučnici. Ovi muškarci imaju niži nivo testosterona, što znači da ne robuju svom libidu. Drugo, mnoge žene smatraju niske muškarce manje privlačnim, tako da kazanove u manjem pakovanju imaju daleko manje šanse kod pripadnica lepšeg pola od deset centimetara viših kazanova.

Poželjna je duga kosa

Savršeno ozbiljno istraživanje firme „Proktor end Gembl“ tvrdi da su muškarci sa poludugom kosom inteligentni i konzervativni. Ako ste udati za takvog čoveka, možete biti mirni, jer on svoje bračne dužnosti shvata ozbiljno. Ali vama nikada neće oprostiti ako ga prevarite - navodi studija urađena na „Jejlu“. Muškarci s dugačkom kosom su se pokazali kao najverniji. Muškarcima s kratkom kosom i šiškama žene najviše veruju, ali oni se lako upuštaju u avanture i, pri tom, na razmišljaju o osećanjima partnerki.

Nikako napućene usne

Muškarci sa ovalnim čelom su osećajni, pažljivi i ljubazni. Bitna im je sigurnost i rado je pružaju partnerki. Muškarci čije su uši pomerene unazad stavljaju probleme drugih ispred svojih, susretljivi su i veoma verni. Oni čija je brada okruga teško se zaljubljuju, ali kad se to desi - ne pušta ih. Posvećeni su u vezi i očekuju istu posvećenost od partnerki. Muškarac kod koga je mali razmak između nosa i usana neće ni pogledati drugu ženu, čak ni kada više ne budete zainteresovani za njega. Čuvajte se onih s punim, privlačnim usnama - impulsivni su, kasnije se iskreno kaju, ali prevara je prevara.


Mali prsti – velika vernost

Ključno je da li mu je domali prst manji ili približno iste dužine kao kažiprst - takvog ne bi valjalo da izgubite. On je veran i nikada se neće upustiti u avanturu. Sve ostale kombinacije dužine prstiju otkrivaju muškarca kome ne smeta „usputni“ seks.

Najsigurnija je klasika

Vernog muškarca prepoznaćete po klasičnim pantalonama, polo-majcama i po tome što nikada ne menja parfem. Onaj ko je veran jednom stilu u odevanju, biće i vama. Ako su mu cipele preterano uglancane, ako voli crnu odeću i ne skida naočare za sunce, hoće samo da privuče vašu pažnju. Kad uspe, preći će na drugu „žrtvu“.

Izvor:Žena
 
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
36.862
E u ovo baš i ne mogu da poverujem...
 
B

Baba???

Član
Učlanjen(a)
21.10.2009
Poruka
205
Jbt-e,
pa ni jedan uslov ne ispunjavam :blum3::dance2::blum3:!!
 
Top