3 stvari koje vas najviše iritiraju

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
3 stvari koje vas najviše iritiraju

Tempo današnjeg vremena gazi sve sve pred sobom, i sve je manje stvari kojima se možemo od srca radovati. Ali , s druge strane, sve je više onih stvari koje nas nerviraju i kradu nam ljepotu momenta. Evo koje tri stvari mene najviše nerviraju u životu, i definitivno mi uvijek mogu upropastiti dan.

1. TELEŠOP REKLAME - još kad ih televizija pusti u sred nekog dobrog filma....obično traju čitavu vječnost!

2.REALLITY SHOWS - ukratko, spam modernog doba!

3.IZDAJA -neko vam se pravi dobar prijatelj, a ovamo...Čak je i Dante u " Božanskoj komediji " okarakterisao izdaju kao najteži grijeh, i svi izdajnici se nalaze u prvom krugu, najbliže vatri pakla!

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Tesko je odluciti se...ali to sto me iritira trudim se da izbjegavam(nekad uspijeva nekad ne)
To su spanske sapunice,podli ljudi koji omalovazavaju druge,gledaju s visine i maltretiranje slabijih...
To je to sto mi je u momentu na um palo:vorred:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ove tri stvari me strasno iritiraju:

-Laz bez ikakve potrebe i razloga,laz bilo koje vrste..ne volim lazljive ljude

-iritiraju me spanske sapunice ..

-izdaja i prevara je ono sto me izludjuje..najteze mi pada od ljudi koji su mi dragi i bliski,
prijatelji koji to ustvari nisu..

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
1. Grand
2. Prdenje političara u mikrofon i davanje izjava novinarima, uopšte njihovo postojanje (laganje dakle)
3. Manjine koje bi htele da budu većine.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
1. Raznorazni ''reality shows''!
2. Raznorazni ''lažni VIP''!
3. Raznorazni ''skorojevići''!

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Što samo tri,hi,hi?

Eto, nervira me što nema smajlija, što ne mogu da otvorim ovu opciju odgovor na temu, samo imam brzi odgovor.

Što ne mogu da vidim ko me pohvalio i za koji odgovor. Eto tri stvari samo na forumu, a šta reći za RL?

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Nervira me sto mi je zima...
nervira me laz i foliranje i
nervira me kad mi je dosadno......:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.131
1. Lazni moralisti.

2. Ljudi koji su sa svima ok, sa svima se slazu, sve vole, nemaju svoje misljenje nego prihvataju misljenje vecine bez pogovora, jednom recju - beskicmenjaci.

3. Salterske sluzbenice... vecito su nesto ljute, brecaju se... uzas...

Natrag