Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
ovako da krenemo...
kupio sam neku igricu koja je sa 3-d efektima, ali nemogu da je pokrenem zato sto mi hvali neki dll.sobzirom da se nisam nesto " igrao " sa 3-d efektima i osposobljavanje kompa za isti rad, molio bih nekog ko ima iskustva sa podesavanjima windowsa 7 (32-bitna verzija ultimatuma ) da mi pomogne !!!
graficka - gforce 8600 gt
monitor - samsung suncmaster 755dfx
ostalo mislim da nema potrebe da nabrajam ...
da napomenem, da sam vec pokusao sa filecure programom ali trazi registraciju koja se placa ( a mi smo srbijanci, nista neplacamo (sto se nemora )), i sa jos par programa koji su puni virusa .... ima li zainteresovanih za pomoc .....:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
28.07.2009
Poruka
13
Pa ja koliko znam .dll fajlovi se nalaze konkretno u tvom slučaju ili na drajverima od grafičke ili na samoj igrici. Reinstalirenje grafičke karte i ponovno instaliranje igre bi trebalo da pomogne...

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
vec sam pokusao, ne vredi. javlja istu greku pri podizanju igre. pokusao sam da nadjem i taj dll na guglu i nasao sam ga ali i dalje ....

Član
Učlanjen(a)
28.07.2009
Poruka
13
Onda jedino da nesto nije u redu sa fajlovima u igri. Ako si reinstalirao graficku, onda probaj skini ponovo ili igru. Ocigledno da sa njom nesto nije u redu.

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
otisao na zvanicnom sajtu graficke i skinuo "milion " programcica koje sam ispitivao i na kraju ostavio ono sto je pokazalo nekog efekta. slike funkcijonisu ( fenomenalno ) , filmove mogu gledati samo u wmp i jos jednom koji je skinut sa sajta .... sve u svemu , nije lose...mada ...
treba uskladiti dosta toga hardverskog, da bi imali 3d efekat ... ukratko

Natrag