12 razloga zašto su njegovi izlasci dobri i za Vas

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
12 razloga zašto su njegovi izlasci dobri i za Vas

nova_party.jpg

Kada momci izlaze, devojke se zabavljaju…

Sledeći put kada Vaš momak/muž kaže: “Draga, u petak idem s momcima na bilijar”, nemojte se oneraspoložiti. Ovo je ipak za vas najlakši način da se malo posvetite sebi. Konačno ćete imati veče samo za sebe i to –
bez griže savesti. Zato - neka se on slobodno zabavi sa prijateljima, jer i vi možete uživati za to vreme.

1. Stavite masku

Konačno bez straha da će vas on uhvatiti sa svetlozelenim i bezizražajnim licem i od straha doživeti napad. Napravite hranljivu masku za kosu, lice ili kućni anticelulit tretman. Uživajte bez straha da će vas on zbog kozmetičkih tretmana
smatrati vanzemaljcem.

2. Neka dnevna soba bude vaš podijum

Sigurno znate kako je to kada vam srce pleše na muziku iz zvučnika, ali vam je neprijatno da zaplešete celim telom. Konačno je vreme da napravite svoju diskoteku. Prednosti: muzika koja se vama dopada, uz
mogućnost da budete potpuno opušteni!

3. Veče dobrih uspomena

Pozovite prijateljice na piće i sendviče i prisetite se svih onih ludosti u kojima ste zajedno učestvovale. Sigurno će vas oraspoložiti ovako opušteno veče ispunjeno smehom i zabavom… Ko zna, možda čak i dobijete
ideje za neke buduće zajedničke podvige.

4. Clubbing

Zašto i sami ne biste pošli u večernji izlazak? Obucite se baš kao kada ste bili sami, pozovite najbolju “partijašicu” od svih prijateljica i uživajte u
noći plesa i zabave.

5. Pročitajte knjigu

Izaberite neko ljubavni roman ili uzbudljivu detektivsku priču i čitanjem napunite baterije. Opružite se u krevetu poput mačke i uživajte u
tihoj večeri koju imate samo za sebe.

6. Petak je savršen dan za razmenu garderobe

Organizujte razmenu garderobe sa drugaricama. Ponesite garderobu koja je u dobrom stanju, ali koju jednostavno ne nosite… Razmenite odeću i
ubijte jednim udarcem dve muve. Besplatno ćete dobiti novu garderobu i uz to provesti jedno zabavno veče.

7. Egzotična večera

Zašto biste morali da idete u otmene restorane samo sa partnerom? Idite na neku lepu večeru sa prijateljima,
bez posebnog razloga i povoda.

8. Bioskop ili pozorište

Idite u bioskop ili pozorište koji danas zaista pružaju
raznolik izbor. Zaboravite na održavanje linije – uzmite kokice i koji slatkiš za bioskop ili posle pozorišta idite na sladoled. Uživajte maksimalno u ovoj filmskoj/pozorišnoj večeri.

9. Vežbajte striptiz

Da li ste ikada poželeli da
izvedete striptiz za njega? Prazan stan je odličan preduslov da to pokušate i naučite. Ukoliko još uvek budete raspoloženi – možete mu svoju tačku izvesti već kad se vrati.

10. Veče za igre

Igrajte karte
, monopol ili neku drugu društvenu igru. Još jedna odlična igra kojom se možete zabaviti je pantomime. Igre nisu izmišljene samo za decu. Igrajte sa prijateljima. Ovakvo veče može se ispostaviti zabavnijim nego obilazak nekoliko hit klubova i kafića.

11. Balet, opera ili koncert

Neka ovo veče bude “
veče muzike”. Posetite balet, operu ili concert klasične muzike. Malo kulturnog uzdizanja ovog tipa sigurno će vam prijati.

12. Izađite i zaplešite salsu

U većini gradova imate ponudu
salsa večeri. Uživajte u plasu sa prijateljicom… I to bez brige što nemate partnera za ples. Tamo je potpuno normalno da pokoju igru otplešete sa strancem. A sigurno će biti i muškaraca koji će doći bez svoje lepše polovine.

Tako – sledeći put kada Vaš muškarac najavi izlazak sa drugarima – upotrebite to slobodno veče da uživate u slobodi rađenja nečega što je samo vaše!

Preuzeto sa dormeo.rs

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Kako su ovi muskarci brizni,divota jedna!
Tacno sam mogla da znam ko je postavio ovu temu,nije da sam vidovita.

Naravoucenije:

Kada Vam sledeci put dragi bude rekao da izlazi sa drugovima(citaj opet),ne,nemojte praviti scenu,vec se radujteeeee!:D

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Šta da kažem, svaka ti čast! Tema je trebala da bude "kao" savet devojkama, a u stvari da "vuče" na našu vodenicu! :lol:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Dodatak prvom tekstu:

13. Usisajte kuću dok ga nema

Opštepoznata je činjenica da većinu muškaraca strahovito iritira zvuk usisavača. O ovom fenomenu su do sada napravljene brojne naučne studije.

Iskoristite priliku kada vaš dragi nije kod kuće i usisajte njegovu sobu. Pri tom obratite posebnu pažnju prilikom usisavanja područja ispod radnog stola na kom se nalazi njegov računar. Na tom mjestu se obično nalazi čitav splet kablova koji najviše liče na tropsku mangrove vegetaciju i svaki ulazak papučom usisavača u to područje izaziva haos koji za rezultat ima prekid nekog od mnogobrojnih napajanja ili konekcija. Ukoliko to uradite vaš dragi će potrošiti najmanje pola sata da bi provjerio i opet uspostavio normalan rad kompjutera i ostale prateće opreme. Izgovorima tipa: "tu nisam ni prilazila" ili "ma samo sam malo, sigurno nije od toga", samo ćete dodatno iritirati vašeg dragog kojem već izlazi para na uši.

Zaboravite na gute prašine koje se sakupljaju na tom mjestu i pustite njega da obavi čišćenje kada bude smatrao da je to potrebno.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Dodatak prvom tekstu:

Opštepoznata je činjenica da većinu muškaraca strahovito iritira zvuk usisavača. O ovom fenomenu su do sada napravljene brojne naučne studije.

Iskoristite priliku kada vaš dragi nije kod kuće i usisajte njegovu sobu. Pri tom obratite posebnu pažnju prilikom usisavanja područja ispod radnog stola na kom se nalazi njegov računar. Na tom mjestu se obično nalazi čitav splet kablova koji najviše liče na tropsku mangrove vegetaciju i svaki ulazak papučom usisavača u to područje izaziva haos koji za rezultat ima prekid nekog od mnogobrojnih napajanja ili konekcija. Ukoliko to uradite vaš dragi će potrošiti najmanje pola sata da bi provjerio i opet uspostavio normalan rad kompjutera i ostale prateće opreme. Izgovorima tipa: "tu nisam ni prilazila" ili "ma samo sam malo, sigurno nije od toga", samo ćete dodatno iritirati vašeg dragog kojem već izlazi para na uši.

Zaboravite na gute prašine koje se sakupljaju na tom mjestu i pustite njega da obavi čišćenje kada bude smatrao da je to potrebno.

Kompromis je resenje.
Muskarac usisava prasinu onda kada to zena kaze.Mislim da je to posteno!
Pravicu se da nisam procitala deo gde zena napravi karambol sa kablovima.

Umalo da zaboravim,Rekontra davno smo se slozili da su zene toliko perfidne da vam daju lazan osecaj nadmoci,tako da...dzaba vam vodenice.
Al,dobro ste prosli,u prirodi ima mnogo surovijih zenskih bica,mi vas bar ne pojedemo posle upotrebe.

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Dodatak prvom tekstu:

Već sam pisala, da je u mom životu usisavanje muški posao (prvo tata a sada muž a od skora i sin) tako da to odpada!

Šta ću ja "jadna" da radim dok je moje voljeno biće u "životu" je moja briga! A, ja, ja sam velika devojčica i snaćiću se već nekako i sama...

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Bože što ja uopšte ne mogu da se nađem ni u jednom ovakvom tekstu...
A ovo što Equus reče, to je tačno, s tim što ja takvih problema nemam, jer se za usisivač nisam uhvatila otkad živimo zajedno. To je njegov deo posla, tako da su i kablovi, i mog i njegovog računara, njegov problem. :-D

U principu, nikada nisam smatrala da je tragično ako muško ode sa drugarima negde, jer uvek i ja imam gde i s kim da odem, a ako ne odem, umem da organizujem sebi vreme, pa to stvarno shvatam kao prednost. Pa ne moramo stalno da budemo zajedno, nije ni zdravo.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Naci cemo mi kako da se zabavimo kad vi niste kuci, ne brinite...;) ...

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Sledeci put kad vam decko/muz kaze “Draga, u petak idem s momcima na bilijar”.....vi mu usali kazite.." Nema problema... ja se posle 21h .ebem pa ko je tu...tu je ".... pa ce sledeci put razmisliti.....

Natrag