MW: Čitanje/Snimanje (Nemački jezik) [$30.00 po zadatku]

Učlanjen(a)
14.01.2019
Poruka
1
Pozdrav svima,

Ja sam Marko i pišem u ime microWorkers-a, platforme za mini poslove na internetu, čiji sam koordinator projekata. microWorkers, čiji je vlasnik "Weblabcenter Inc", radi već skoro 10 punih godina i sedište kompanije je u Dalasu (Texas). Za više detalja o sajtu i ovom vidu zarade, budite slobodni da posetite web adresu iznad.

Kratak opis posla/ponude:
microWorkers je trenutno u potrazi za 200 Audio snimaka (čitanja kraćih rečenica) na maternjem Nemačkom jeziku, pri čemu naš klijent plaća $0,20 + $30,00 (~€26,17) za svaki. Čitav proces je poprilično lak, zanimljiv i potpuno automatizovan.

Specifikacije projekta:
Platforma: microWorkers.com (potrebno je registrovati profil/nalog)
Naziv/titl zadatka: Einfache Stimme Aufnahme auf Ihrem Handy für AI (nur Deutsche Muttersprachler)
Način rada: Preko aplikacije (aplikacija sama dostavlja rečenice za čitanje/snimanje)
Prosečno vreme za komletiranje 1og zadatka: 1,5 - 2 sata (niste u obavezi da kompletirate zadatak odjednom, može i u etapama jer app beleži svaki Vaš progres)
Zarada po zadatku/Plaćanje: $0,20 + $30,00 (~€26,17) putem microWorkers-ovih akreditovanih načina plaćanja (Paypal, Skrill, Payoneer, Transfer novca preko Transpay-a na Vaš bankovni račun) (isplate se vrše 2 puta sedmično - Sredom i Nedeljom)

Zahtevi projekta:
Maternji Nemački jezik (bez obzira na Vašu trenutnu lokaciju/državu - primer: Nemačka, Austrija, Švajcarska, Luksemburg, Lihtenštajn, Belgija ili pak ako ste trenutno u Srbiji, Hrvatskoj ili možda USA.. itd)

Kvalifikacije:
1) Elementarno poznavanje Engleskog jezika u svrhu praćenja koraka zadatka, kojih je samo par (tu sam da pomognem, ako je to potrebno)
2) Pre rada na samom zadatku potrebno je opovrgnuti se Kvalifikacionom Test zadatku, prilikom kog ćete pokupiti svoj ID zadatka i instalirati aplikaciju a onda snimiti 20 rečenica kako bi naš klijent proverio Vaš rad. Celi proces traje oko 15-ak minuta u okviru isto zadatka. Ukoliko je sve u redu, naš klijent će odobriti Vaš rad, deponovati $0,20 na Vašem microWorkers profilu i dati vam pristup da završite čitanje još 430 rečenica za dodatnih $30,00.

***Na ovom linku možete naći snimak ekrana (screenshot) Kvalifikacionog Test zadatka sa microWorkers-a ---> Screenshot



Ukoliko ima zainteresovanih, budite slobodni da se registrujete putem ovog linka: microWorkers.com

Nakon registracije, javite mi se putem privatne poruke ili ostavite odgovor na ovu temu sa vašim microWorkers ID-om, kako bi ubrzali proces. (ID možete naći pored Vašeg imena na microWorkers profilu) Možete poslati i email kojim ste se registrovali na microWorkers-u, ali to obavezno uradite preko privatne poruke kako bi zaštitili vaše podatke. U suprotnom, pošto naše skripte ažuriraju grupu jednom dnevno, vrlo verovatno će se desiti da niste u mogućnosti da odmah vidite zadatak nakon registracije na microWorkers-u.

Za sve dodatne informacije i pomoć prilikom registracije i snalaženja, a isto tako i u vezi rada na ovom zadatku, ne ustručavajte se da me kontaktirate-ostavite odgovor na postu u vezi bilo čega vezanog za ovu temu.

P.S. Za sve zainteresovane za ovaj vid dodatne zarade, microWorkers je otvoren globalno i ima pregršt internacionalnih zadataka (dostupnih za sve zemlje), pri čemu su u prednosti US i Zapada Evropa + EU, zbog dodatnih ciljanih zadataka dostupnih samo ovim regionima/zonama. Zadaci uključuju, procesuiranje podataka, prevođenje, pisanje članaka, Twitter/Facebook/Instagram/Reddit/YouTube zadatke itd.


S' poštovanjem,
Marko (microWorkers.com)
 

Prilozi

  • job.png
    job.png
    281 KB · Pregleda: 3
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top