Smiješne vijesti

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Za farmere izlazi posebna inačica legendarnog ruskog terenca pod imenom Lada Njiva

Izvor:newsbar tv

Lada Niva ruski je terenac s pogonom 4×4, kojeg od 1977. godine proizvodi AvtoVAZ. Iako je u povijesti imala par specijalnih inačica, iz AvtoVAZa su najavili posebnu izvedbu za farmere pod nazivom Lada Njiva.

Njiva će tako za razliku od Nive imati priključke za frezu, tanjuraču, plug i sijačicu.

Osim direktnih priključaka, Njiva će dolaziti s posebnom kukom koja će za razliku od standardne Euro kuke, moći tegliti berač kukuruza i sakupljač slame. Njiva će također dolaziti sa zadnjim traktorskim 16.9-28 gumama kako bi se okretni moment mogao što bolje prenjeti na neravno i izorano tlo.

Iz Lade tvrde kako su se za ovaj potez odlučili jer se poznati proizvođač traktora ubacio u njihov teritorij izbacivši svoj prvi terenac pod nazivom Lamborghini Urus.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Među penzionerima najpopularniji je pjevač 76-godišnji reper 50 lipa


Izvor: newsbar tv

Uzrečica kako glazba spaja ljude prenosi se generacijama. Da bi glazbu slušali, moramo se moći poistovijetiti s njom, njenim glazbenim izričajem i porukom koju nosi.

Nova medijska zvijezda, 76-godišnji reper umjetničkog imena 50 lipa pomeo je svojim hitovima “In Da Container” i “21 Plastic bottle” konkuenciju među veličinama poput Ive Robića, Vice Vukova ili Miše Kovača te je zasjeo na prvo mjesto na top listi Radija Mirovina.

50 lipa tvrdi kako se s njegovom glazbom mogu poistovijetiti svi penzioneri i nezaposleni u Hrvatskoj koji svakodnevno prolaze teške životne borbe kako bi pomoću skupljanja plastičnih boca nekako preživjeli mjesec.

Iako mu se glazbeni izričaj vrti oko 50 lipa kaže kako ne zaradi ništa jer mu je slušateljstvo slabe platežne moći, ali da je zato uvijek sit jer ga bakice konstantnmo hrane kako ne bi bio mršav i izgledao bolesno.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
I bogataši ove zime štede na grijanju – putovanjem na Karibe


Izvor: newsbar tv

Čini se da si ove godine ni najbogatiji neće moći priuštiti otvaranje ventila na radijatorima na najjače već će i oni morati štedjeti na grijanju.

I dok će siromašni štedjeti oblačenjem nekoliko slojeva čarapa i stavljanjem ručnika pod vrata i prozore kako bi spriječili ulazak hladnog zraka, bogati će štedjeti odlaskom na Karibe.

Tamošnje sunčane plaže opremljene su besplatnim podnim i stropnim grijanjem, a more pruža dobru izolaciju od hrvatske zime. Bogataši priznaju da zemlju napuštaju teška srca i klonule duše, ali da si jednostavno ne mogu priuštiti još jedno iznenađenje koje sprema plinara.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Facebook konačno uvodi mogućnost automatskog šeranja dopisivanja s dečkom


Izvor: newsbar tv

Djevojke koje se dopisuju s dečkima svakodnevno se moraju snalaziti i smišljati kreativne načine kako takve privatne razgovore podijeliti s prijateljicama. Facebook je konačno odlučio doskočiti problemu i uvesti mogućnost automatskog šeranja dopisivanja.

Djevojke će uskoro na svakom privatnom razgovoru s dečkom imati opciju šeranja pa će njihove prijateljice moći uživo pratiti razgovor ili pročitati arhivirani zapis.

To je bila uvjerljivo najtraženija opcija na društvenoj mreži pa je nakon najave Facebooku odmah porasla vrijednost dionica. Dok se druge aplikacije za dopisivanje sve više brinu za privatnost korisnika, Facebook je shvatio da njegovi korisnici uopće ne mare za privatnost.

Ovom odlukom nezadovoljni su dečki koji su godinama živjeli u zabludi da su njihovi razgovori s djevojkama privatni, a djevojke ne mogu pojmiti otkud im uopće takva ideja.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Štef oborio rekord skoka u dalj, skočio po kruh pa završio u birtiji kilometar dalje


Izvor: newsbar tv

Amaterski skakač u dalj Štef uspio se kandidirati za Olimpijske igre sasvim slučajno skočivši udaljenost od jednog kilometra. Štef je rekao supruzi da će samo skočiti po kruh te je na kaju završio u birtiji kilometar dalje. Time je oborio svjetski rekord pa već slovi kao favorit za osvajanje zlatne medalje u skoku u dalj.

Iako je amater, kaže da svaki dan skoči po kruh, mlijeko ili cigarete pa se njegov trening očito isplatio.

Njegova supruga tvrdi da nije znala za njegov talent već je dugo godina mislila da je obična protuha koja skoči do kioska pa završi u kladionici ili kod susjeda na gemištu. Njegov novootkriveni talent rasplamsao je njihovu vezu pa supruga tvrdi da će ga potpuno podržavati i još češće slati da skoči po namirnice.

Za sada je jedina konkurencija Štefu nepotvrđeni rezultat mladića koji je skočio po kruh pa je trbuhom za kruhom završio u Irskoj.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Nepoznati počinitelj pojeo ćevape bez luka, potraga je u tijeku


Izvor: newsbar tv

Policija je nedavno objavila uznemirujuće priopćenje u kojem opisuju strašan zločin koji se odigrao u zagrebačkom kvartu Črnomerec. Za sada nepoznati počinitelj ušao je u restoran i naručio veliku porciju ćevapa.

Konobari tvrde da je muškarac bio srednjih godina, miran i pristojan te da nisu mogli niti naslutiti nemile događaje koji su uslijedili.

Nakon što je podmirio račun i ostavio napojnicu, muškarac je odšetao u nepoznatom smjeru, a za sobom ostavio malo lepinje i sav luk koji je dobio uz ćevape. Konobarica je pala u nesvijest od šokantnog prizora pa su joj kolege priskočile u pomoć i odmah obavijestile policiju. Kako je muškarac platio gotovinom, za sada mu se ne zna identitet pa policija moli građane da im dojave ako raspolažu korisnim informacijama.

Jedenje ćevapa bez luka kažnjivo je s do 10 godina zatvora, ovisno o tome radi li se o jedenju iz nehaja ili s predumišljajem.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
NA SAJMU KNJIGA IZBILA TUČA OKO KNJIGE “NAJBOLJI RECEPTI ZA JELA OD PILETINE”


Izvor: Njuz

U hali 1 Beogradskog sajma jutros oko 8 časova, među posetiocima koji su želeli da se domognu knjige “Najbolji recepti za jela od piletine”, izbila je tuča.
Veliki red još od ranih jutarnjih sati formirao se ispred štanda izdavačke kuće “Nacionalna ishrana“ u hali 1, gde je glavni hit bila knjiga recepata za jela od piletine koja se prodaje sa velikim popustom. Kada je štand otvoren, masa je nagrnula u želji da kupi ovu knjigu, počelo je guranje, a između najratobornijih izbila je i tuča.

Jedan od posetilaca kaže kako je, zbog želje da se pošto-poto dokopa ove knjige, sa kondicionim pripremama počeo još pre desetak dana, nakon što se, na sličan način, izborio za piliće.

– Pošto imam višak nekih pilića do kojih sam došao pre desetak dana, falila mi je knjiga recepata, tako da sam i danas, kao i tada, uz par ćuški i guranja dobio ono za šta sam i došao – kaže Milenko Grbić i priznaje kako je uzeo 30-ak jeftinih knjiga za koje ne isključuje mogućnost da će ih narednih dana prodavati na nekoj tezgi.

Iz izdavačke kuće “Nacionalna ishrana“ kažu kako su knjigu “Najbolji recepti za jela od banana“ sačuvali za neku drugu tuču.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Sve više TV kuća umjesto meterologa zapošljava bakice koje s bolovima u križima točnije predviđaju vremensku prognozu


Izvor: newsbar tv

Novi trend je u porastu u kojem sve više TV kuća i radio postaja otpuštaju svoje meterologe, kako bi mogli zaposlili bakice koje svojom meteoropatiom točnije predviđaju vremensku prognozu.
Bakice će tako, ravnajući se po boli u križima ili pak zglobovima laserski precizno predviđati vremensku i to čak do tjedan dana unaprijed.
Osim preciznije vremenske prognoze, TV kuće i radio postaje tvrde kako će im se ovim potezom znatno odteretiti buđet jer bakice nemaju velika potraživanja za svoje prognoziranje, tek par Radića ili pokoju reprizu meksičke sapunice koju su propustile.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
UŽAS U ZAGORJU: Konobar zabunom umjesto octom začinio salatu domaćim vinom, 27 gostiju kritično


Izvor: newsbar tv

Đurmanec je jučer pogodila neviđena tragedija u kojoj je 46 gostiju restorana “Brajda” hospitalizirano, od čega 27 u kritičnom stanju, prenosi Zagorski list.

Do tragedije je došlo kad je nesretni konobar zabunom začinio salate vinom domaće proizvodnje marke Direktor (godište nepoznato) umjesto vinskim octom.
Kako saznajemo, gosti čim su okusili salatu počeli su zapomagati i puzati, sretniji su vriskali, a oni u kritičnom stanju bili su lišeni i toga. Hitna pomoć ih je prevezla u bolnicu u Zaboku, gdje ih je 46 hospitalizirano, a 27 ih je u kritičnom stanju te trajnom sljepoćom od metilnog alkohola.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Muškarac koji je stigao iz 2200. godine tvrdi kako RTL još uvijek reprizira ‘Sam u kući’


Izvor: newsbar tv

ČOVJEK pod pseudonimom Noah tvrdi da je vremenski putnik te da je riskirao svoj život da bi se vratio iz 2200. godine u 2018. i upozorio čovječanstvo na sve ono što ih čeka u budućnosti.

Njegova ispovijest objavljena je na YouTube kanalu Paranormal Pernar TV. On tvrdi da je sudjelovao u tajnom projektu bosanskohercegovačke vlade te da zapravo ima 50 godina, no da je uzeo lijek koji ga je pomladio i vratio u mladost, odnosno pretvorio ga u 25-godišnjaka.

Tvrdi da će 2121. godine postojati uređaji slični današnjim Google naočalama koji će izgledati poput običnih naočala, ali to neće biti naočale nego će pomagati osobama slabijeg sluha. I nosit će se na zubima.

No, najšokantniji dio njegove ispovijesti bio je onaj koji se tiče programske sheme domaćih televizija te izjave kako će i za 200 godina RTL emitirati film ‘Sam u kući’.
 
Natrag
Top