Šta je novo?

Nedavni sadržaj od sima2003

 1. sima2003

  Fiat stilo 1.9JTD,servo volan...

  Vozim fiat stilo 1.9JTD i nesto mi nije jasno.Seo sam u auto,upalio i na kontrolnoj tabli mi se pojavila crvena lampica sa nacrtanim volanom.Volan izuzetno tezak za okretanje i jasmo mi je bilo da je u tom momentu bio u pitanju servo.Okrenuo sam se nazad i vratio kuci.Ugasio sam auto i izasao iz...
 2. sima2003

  Cigani

  Ziveli osamnaest cigana u jednoj sobi i pitali ih:Pa,dobro kako organizujete sex?Jedan ciga ce na to:Kevi stavimo zvonce oko vrata i ne jebemo samo tamo gde zvoni.
 3. sima2003

  problemi sa facebook-om

  Kato,nisam nasao resenje za ovaj problem.Jednostavno sam otvorio novi profil ali ne sa punim imenom i prezimenom vec sa nadimkom i prezimenom a godinu rodjenja sam pomerio za jedan dan.Otvorio sam i novu e-mail adresu,preko g-mail.Pozdrav.Ako ti je ovo nesto pomoglo,javi.
 4. sima2003

  problemi sa facebook-om

  Da,desava se i sa drugim browserima a pokusao sam i sa drugog racunara,ali isto.Imas li neku ideju?
 5. sima2003

  problemi sa facebook-om

  To je to slican problem.Pokusao sam da promenim lozinku ali ni to nista ne menja.Kod mene je odprilike ovajk problem sto je objasnio AppleX.Klinci sto su bili kod mene nesto su cackali i od tada mi i trazi neke verifikacije kroz broj mob.telefona.Verovatno cu morati da se registrujem pa ponovo...
 6. sima2003

  problemi sa facebook-om

  Probacu ali nisam siguran da ce biti nesto od toga.Pozdrav.
 7. sima2003

  problemi sa facebook-om

  Koristim Mozilla Firefox i kad pritisnem na odgovarajuce polje automatski se popunjavama mojim podacima.Tako je bilo do pre nekoliko dana.
 8. sima2003

  problemi sa facebook-om

  Pretrazivac izbaci moj profil ali kao jedan od mogucih sa mojim imenom i prezimenom.Onda mi trazi da se regist. na facebok-u kako bi mogao poslati zahtev za prijateljstvo tom Predragu odnosno meni jer je to moj profil sa mojom slikom.Mozda sam malo konfuzan ali to je to.Pozdrav..
 9. sima2003

  problemi sa facebook-om

  Neki klinci su koristili moj komp. za otvaranje njihovih profila pa onda kad sam ja dosao na red onda su poceli da mi traze neke provere i broj tel. da bi mi slali neke kodove za ponovni pristup profilu.Probacu jos nekoliko puta,dok budem imao zivaca.Pozdrav..
 10. sima2003

  problemi sa facebook-om

  Probao sam kasnije pa onda sutradan ali nista.Pogledacu na forumu,mozda je vec neko imao slican problem.POZDRAV.
 11. sima2003

  problemi sa facebook-om

  Pre nekoliko dana sam menjao lozinku na facebook-u,medjutim od tada mi trazi radi bezbednosti mog naloga neke nove podatke i,kako kazu,verifikuj tvoj broj telefona.Kada napisem moj br. tele. onda mi izlazi obavestenje: You are requesting too many codes in a short period of time. Please try again...
 12. sima2003

  Pare..

  Verovatno nisi procitao,kako treba,ono sto sam napisao.Ne kazem da covek treba da zivi kao Robinzon Kruso,nego se pitam, kako bi covek trebalo da razmislja da bi dosao do njih?Slazem se da su danas,one,izuzetno potrebne.
 13. sima2003

  Pare..

  Pricam o njjima dosta,naravno,negativno.Jos nekoliko pitanja i sledi dijagnoza.HA,HA:ludd/:
 14. sima2003

  Pare..

  Ma neznam,ali ajde neka bude ovo prvo.Ako je moj odgovor,da ih samo mrzim,sta bi to trebalo da znaci?
Top