Šta je novo?

Nedavni sadržaj od rudig59

 1. R

  potrebna simulacija

  potrebna mi je igrica koja se zove Sonderfahrzeug Simulator 2012, ako neko zna odakle mogu d aje skinem neka ostavi link bio bih mu mnogo zahvalan. hvala:give_r:
 2. R

  ANDROID Aplikacije

  skinuo sam ovu aplikaciju ApptoSD, ali kada probam nesto da prebacim sa sistema na memorisku pise mi: aplikacija apptosd- bulk support ( proces com. quickuninstall ) neocekivano se zaustavila. pokusajte ponovo.
 3. R

  pomoc oko lg gt540

  kupio sam ovaj telefon i treba mi pomoc oko aplikacija, hocu da mi se aplikacije koje skinem sa marketa instaliraju na memorisku a ne na memoriju telefona. kako to najlakse da uraidim, ako neko zna vise nacina neka kaze. :???:
 4. R

  potrebne knjige o Rubikovoj kocki

  bio bih zahvalan svakom ko bi ostavio link neke knjige, casopisa ili bilo cega drugog koje ima veze sa Rubikovom kockom:yea:
 5. R

  potrebna kjniga o trikovima

  znaci treba mi knjig asa trikovima sa kartama.:give_rose:
 6. R

  brojanje do 10.000

  539:dance2:
 7. R

  ko ima iskustva sa Rubikovom kockom

  pa ako prventstveno mi trabaju algoritmi za orijentaciju kockica zadnjeg sloja. ja prvo nadjek krst na beloj povrsini pa resim prvi sloj, pa drugi i na kraju krst na zutoj povrsini i onda mi trebaju neki algoritmi za orijentaciju tih zadnjih kockica
 8. R

  trebaju mi algoritmi

  trebaju mi algoritmi za pozicioniranje i orijentaciju, vrsnjih kocki kod Rubikove kocke. unapre:yea:d hvala
 9. R

  ko ima iskustva sa Rubikovom kockom

  potrebni su mi algoritmi za orijentaciju, ne pozicioniranje vrsnih kockica. ko zna neki link nek ostavi, a moze i pozicioniranje i svi algoritmi koje znate. unapred zahvalan:yea:
 10. R

  treba mi serija

  ako moze neko da mi ostavi linkove serije bekstvo iz zatvora sa prevodom na hrvatski ili srpski, makar jednu sezonu. ako uopste postoji:yea:
 11. R

  treba mi serija

  bilo bi mi drago kada bi mi neko postavio linkove serije bekstvo iz zatvora sa prevodom, makar jednu sezonu. unapred hvala ljudi :yea:
 12. R

  treba mi uputstvo

  pa treba mi neko uputstvo kako da proste stvari da sviram, jer se nikada nisam susretao sa tim sviranjem, nemam harmoniku, ni klavijaturu vec onaj FL studio.
 13. R

  treba mi uputstvo

  potrebno mi je uputstvo za sviranje na tastaturi.
 14. R

  treba mi uputstvo

  pre par meseci nabavio sam program FL studio, i pokusavao sam da nesto odsviram, ali mi to nije poslo za rukom. potrebno mi je uputstvo za sviranje na tataturi, ako uopste postoji. imam jaku zelju da naucim da sviram, a vi ako mozete pomozite mi. hvala
 15. R

  potreban mi je film

  cuo sam da je snimljen film CRNI GRUJA U NOBU, pa bih vas zamolio, ako nije problem da mi neko ostavi link tog filma. unapred hvala :give_rose:
Top