Šta je novo?

Nedavni sadržaj od Miilann

 1. M

  Audi 80 kasno pali ventilator

  Ko razume shvatice, sta je sta...
 2. M

  Obrnometar

  Hvala za ispravke za pisanje, a ja cu uvek da ga zovem OBRNOMETAR Sto se ranije nisi javio da das komentar recimo 09-06-2013 16:02 kad se vec bavis elektronikom.
 3. M

  Obrnometar

  Nije mi trebala nicija pomoc. Mislio sam da neko nesto zna, ali slaba vajda. Tako se vezuje taj obrnometar, a kod dizela ide na altenator. Toliko od mene.
 4. M

  Obrnometar

  Predpostavljao sam da necu dobiti nikakav odgovor ovde. Slabo se ljudi i razumu u autoelektriku. Nema meni nista bez mene,isprobao sam ga i sam, bez icije pomoci. Zuta zica na minus bobine, crvena zica je plus, plava zica je masa. A toliko pregleda od clanova i niko nista....
 5. M

  Obrnometar

  Pozdrav svima. Juce sam kupio obrnometar, kako da ga isprobam. Gde koja zica ide posto ima tri zice zuta,plava,crvena. Nisam siguran jel je za dizela ili za benzinca. Evo i slike. Svaka pomoc dobro bih mi dosla.
 6. M

  samogradnja elektromobila od R4

  Phttp://www.elektromobili.co.rs/site/page2.aspx
 7. M

  golf 1.6d kut paljena

  Evo ti pa pogledaj i skini neki Fajl. Sve zavisi koje vozilo te interesuje. Auto Dijagnostika - VW Modeli - tehni
 8. M

  Huawei U8500

  Instalacija Custom ROMa na Huawei u8100 | Srbodroid Uputstva po telefonima (rutovanje, flešovanje) | Srbodroid
 9. M

  Prodajem plac u Sremcici

  Prodajem plac u mestu Sremcica. Udaljen od Beograda 20 kilometara. Sa glavnog puta iz Beogradske ulice udaljen je 110 metara. Plac je povrsine 7 ari. Uknjizen vlasnik. Ograđen je i ima dva ulaza. Urađen je trakasti temelj od 135m2 po planu, koji moze da drzi vise sprata. Pored samog placa do...
Top