Nedavni sadržaj od marebbrs

 1. marebbrs

  LG Magna (recenzija)

  Zanima me da li neko od forumasa ima ovaj telefon, i ukoliko ima da mi kaze kakav je, vredi li se kupovati :) morao sam da postavim temu, jer ne zelim da opet pogresim u izboru telefona
 2. marebbrs

  predlog za baner sajta - pomoć

  Мале су шансе да на нету нађеш баш то што тражиш. Боље се обрати неком искуснијем фотошоперу да ти он одради то,није то неки велики посао. :)
 3. marebbrs

  Вечерње новости

  Зашто сајт вечерњих новости није на ћирилици? Да ли могу некако да пребацим са латинице на ћирилицу? Нигде не видим ту опцију на сајту,а рекли су ми да је то ћирилични сајт.
 4. marebbrs

  Pravopis na internetu

  Пре неколико месеци сам прочитао један чланак баш о овој теми,тачније о граматици на интернету. Верујте ми има доста правила,почев од себе,ја их први не поштујем,и у питању је ништа друго осим лењости и непажње. Са мојом личном културом то нема никакве везе. Ако будем нашао тај чланак...
 5. marebbrs

  Поздрав.

  Боље те нашао :)
 6. marebbrs

  Na koji deo tela padate kada vidite devojku-dečka?

  Сви говорите како је најбитније њено понашање,елоквентност и те ствари,и да само то гледате. Реално,може она и Ајнштајн да буде,ако нема изглед,није то то. ;)
 7. marebbrs

  Smisao života

  Моје мишљење је да се смисао живота проналази у средњем добу,када знаш за шта живиш и због чега се бориш,знаш и који је смисао твог живота. Неко моје гледање на ово :)
 8. marebbrs

  Šta radite dok čitate ovo?

  Гледам глупости по фејсбуку,и читам Курир.
 9. marebbrs

  Поздрав.

  .
 10. marebbrs

  mts telenor ili vip

  Ја живим у Врању и користим випову картицу. Увек и свуда имам мрежу а интернет ради боље него на било којој мрежи овде доле код нас,немам замерки. :)
Top