Šta je novo?

Nedavni sadržaj od bubii

 1. B

  Uputstvo: Skidanje Viber (stickers) naljepnica bez placanja

  svaka vast radi provereno.
 2. B

  Windows 8 - serijski brojevi

  Izasao je KMS Pico 9 beta verzija. I sa ovim sam od prve aktivirao Office 2013 na Windows 8.1 Retail verzija. probajte i vi da instalirate kome nesto fali. Pre instalacije KMS instalirati programcic NetTime pa onda KMS Pico i sve ostalo program radi sam od sebe. Evo link: Download pico25 2013...
 3. B

  Android igre

  kako se instalira jer moze neka instrukcija jedno po jedno
 4. B

  Windows 8 - serijski brojevi

  meni treba key za office 2013 u windows 8.1 ali za retail verziju nemogu da nadzem nigde
 5. B

  AutoMapa Navigacija

  kod mene radi i bez WIfija i posle isteka trial perioda i ne trazi nikakv signal. treba samo instrukcije dobro slediti za instaliranje tako sam i ja uradio i radi bez problema.
 6. B

  AutoMapa Navigacija

  i kod mene je pisalo 7 dana trial verzij, medutim evo do dan danas radi i posle isteka 7 dana tako da ne znam jeli potrebno ovo staviti da i drugi znaju da se nebi nervirali.
 7. B

  Windows 8 {Chat}

  u pravu si bio vec je blokirana, nisam znao da ovako brzo blokiraju. Uglavnom treba mi key za Office Pro Plus RETAIL jel imas drugi mozda
 8. B

  Windows 8 {Chat}

  ok hvala puno pokusacu sutra pozdrav :al:
 9. B

  Windows 8 {Chat}

  jel imas key za office 2013 u windows 8.1
 10. B

  Windows 8 {Chat}

  Instalirao sam office 2013 Pro, na windows 8.0 sam mogo aktivirati preko KMSpico ali na 8.1 ne ide. jeli ista procedura aktiviranja kao kod windosa 8.1 ?
 11. B

  Windows 8 {Chat}

  dali je moguce za office 2013 naci key da bi radio na windows 8.1
 12. B

  Windows 8 {Chat}

  hvala meni je uspelo iskreno morao sam preko youtube da vidim instrukcije jer ovaj video na prvoj strani je izbrisan od microsofta.
 13. B

  AutoMapa Navigacija

  ja sam sve uradio kako instrukcije pisu ali mi je doslo na kraju trial period do 26-10 da vazi pre toga sam moram na OK da kliknem da bi mogao zapoceti navigaciju, u cemu je fazon dali ima neko objasnjenje za ovo
 14. B

  Automapa 1.5.0.0255

  stavio sam verziju 1.4.2 i radi ali nisam instaliro automapu jer sam vec stavio navitell i route 66 pa te dve navigacije rade pa cu da probam sa njima pa kad se vratim sa odmora probacu ovu da instaliram zahvaljujem !
 15. B

  Lucky Patcher

  i posle update zakoci znaci sa novom verzijom 3.3.5 opet koci
Top