Nedavni sadržaj od awax22

 1. awax22

  Da li može da se izveze igrica iz scratch u .exe ekstenziju?

  pogledaj na ovom linku pozz
 2. awax22

  Ko zna da napravi...

  Pa majstore imas u ms wordu alat za tabele a ako želiš nešto jače eto ti ms excel pa možeš sa tablicama šta oćeš! pozz!
 3. awax22

  [Pomoc]Konverzije brojnih sistem

  Kako je u dekadskom (osnova brojnog sistema 10) sistemu broj 123 = 1*102+2*101+3*100 tako ti je i za bilo koji brojni sistem od baze na nultu pa dokle hoćeš npr. za bazu 3 broj 122 =17 u dekadskom 1*32+2*31+2*30 = 9+6+2=17 sorry editor je potencije na kvadrat na prvu i na nultu je prikazao...
 4. awax22

  Jel zna neko da uradi ovo?

  Slika je jako loša tako da uopšte ne mogu da pročitam zadatke! sorry!
 5. awax22

  Trafo za Proxxon busilicu

  Probaj je priključiti na neki polovni akumulator od auta, to bi trebalo da radi! pozz!
 6. awax22

  ves masina od iverice

  To će jako dugo da "drži" vodu! Hehehehehehe, da ne poveruješ! E sad, ako malo analiziramo naziv mašine "SensoCare" mogli bi u slobodnom prevodu reći "nežna (sensual) briga (care)" - e pa zbilja su se pobrinuli za sve koji je budu kupili! pozz!
 7. awax22

  Detaljna strukturna šema motora jednosmerne struje

  Pitaj profesora na što tačno misli! pozz!
 8. awax22

  Java zadatak: nizovi

  Evo ti za početak dio koda koji razdvaja array u dve i ispisuje ih u "Console" nisam imao vremena da rešim duplikate, sorry, nadam se da će ti i ovo pomoći! pozz! package proba1; public class ProbaRazdvajanjePlusMinus1 { /** * @param args */ public static void main(String[]...
 9. awax22

  Preklapanje napajanja 220 invertor pomocu releja

  Premalo podataka za bilo kakvu dijagnostiku! Navedi tip invertora, šta je potrošač kog napaja invertor i koje je snage, proveri u kakvom ti je stanju akumulator, makar neke vrednosti merenja! Ovako vrlo teško da ti itko može ponuditi rešenje problema! pozz!
 10. awax22

  Preklapanje napajanja 220 invertor pomocu releja

  Kada ti dođe napon 220 na primar trafoa proradit će grec i aktivirati rele koji će prebaciti napajanje pumpe na 220 V iz mreže, i isključiti invertor! pozz!
 11. awax22

  Crtanje seme audio pojacala

  Ako si već odlučio da nešto radiš evo ti na linku jedna šema i ujedno stranica na kojoj možeš pronaći još puno takvih šemica, pa odaberi što ti volja! http://www.elteh.net/sheme/audio/audio-pojacalo-1w.html a za izradu štampane pločice možeš koristiti aplikaciju Circuit Wizard, a primer kako...
 12. awax22

  Preklapanje napajanja 220 invertor pomocu releja

  Evo kako bih ja uradio, s tim da je na slici prikazano stanje kada rele nije aktivan tj. kada nema napona 220 V i pumpa se napaja iz akumulatora preko invertora! pozz!
 13. awax22

  Preklapanje napajanja 220 invertor pomocu releja

  Mislim da te zbunila greškica na šemi, čovek je u brzini verovatno pogrešio (svakome se može dogoditi)! Po meni izlaz A sa invertora treba povezati na srednji kontakt releja (na njega se spaja "desni" dolaz od pumpe!) pozz!
 14. awax22

  kako produziti rad UPS a

  Ako je centralno u pitanju onda pogledaj ovako nešto! Mislim da je rešenje sa inverterom dosta prihvatljivo! http://www.njuskalo.hr/grijanje-hladenje-ostalo/pretvarac-napona-centralno-grijanje-cisti-sinus-oglas-6982619 pozz!
 15. awax22

  Sema digitalnog prijemnika

  Kakvog digitalnog prijemnika? pozz!
Top