Крупније жене нежније љубавнице

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Мушка страна
Крупније жене нежније љубавнице



lepotica%20klo%20marsal180.jpg

Клио Маршал, Енглескиња са титулом најлепше дебељуце


Недавно су новинске агенције објавиле вест која ће се несумњиво веома допасти свим оним лепим, али дебељуцкастим девојкама и женама, нарочито су покушавале да ослабе. Ради се о томе да најновија истраживања показују како се 92 одсто високих али и пуначких дама налази у љубавној вези са мршавим мушкарцима.
Нека ранија истраживања готово увек су наговештавала да су витке жене дугих ногу али и „заступљених” груди поседовале идеалне телесне атрибуте да зграбе мушку „жртву”.
Ова најновија чије је резултате објавио лондонски таблоид „Сан”, изазвала су изузетно интересовање међу читаоцима овог високотиражног листа који је затим отворио странице да на њима размењују љубавна искуства даме мало већих пропорција и њихови шланг партнери.
А кад се реаговања саберу па извуче „црвена нит”, испада да се под озбиљан знак питања доводи до сада уврежено мишљење да су витке али и помало прсате даме пожељније од пуначких. Многи мушкарци отворено признају да су за њих много пожељније „мало крупније даме”.

У прилог овоме иде и изјава коју је листу дала једна од њих: „Ја сам баш не само крупна већ и гојазна жена, али сам увек имала а и даље имам згодне, витке али и млађе љубавнике. Јер, питам се да ли су мушкарци уопште свесни да шарм, леп осмех, љубазност, комуникативност и изнад свега интелигенција такође, уз физичку привлачност и сензуалност, играју неку улогу у љубавној вези”...

Листу је коментар послао и извесни Сергеј из Бугарске: „Крупне жене су дивне, прелепе, отворене и пријатне личности, углавном су кротке нарави, воле секс и уживају у њему без комплекса и уздржаности и у вези су верније и истрајније од мршавица”...
А извесни Велшанин Вес Џоунс из Кардифа пише: „Не верујем да је било који мушкарац одушевљен кад у љубавном заносу осети или види како се кроз кожу његове партнерке назиру кости. Јер ипак је велико уживање за обоје кад руке без ’џомби’ клизе преко меке женске коже”.


Izvor: Politika online
 
Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
22.08.2010
Poruka
440
Jesu to odgovorno tvrdim cak i one koje nisu krupnije od muskarca.
 
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Slazem se sa clankom .... Provereno u nekoliko situacija .... Mada ima i izuzetaka medju "mrsama"
 
Član
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poruka
195
Prvo naslov članka se ne podudara sa obrazloženjem i izjavama pojedinaca. Nigde ne stoji da su nežnije, već da se sve češće mršavi muškarci zabavljaju sa debelim (punačkim) devojkama i ženama. Pitanje je zašto je to tako!!! Tako da primedba sa naslova očigledno ne stoji, a uostalom slažem se sa Velšaninom oko kostiju mršavica i toga da ti ruke kliznu kod ovih drugih, ali jel probao možda neku od poza gde je dotična gore pa u divljoj sexualnoj strasti počne da skače po vama ???? vrlo nežno nema šta.....pa puta 80-100kg = 30 dana mirovanja :)
 

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
thumbnail.php


I ova je nežna... Trojicu je veoma nežno udavila! :lol:
 
Natrag
Top