Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I meni se pojavljuje "Downloading resource file from GooglePlay failed", probao sam na dva telefona.
Kopirao folder, Skinuo .nt mape ali ih ne prepoznaje. Skinuo .ta mape i radi!!!!!!14.0.2 finalna
sredjen root folder, pa je sve OK.
i WCL folderobe mape mora da prepozna . fali ti content.info
i kod mene pise tako downloading resource file from googleplay failed inace imam veryiju androida 4.2.2
i WCL folder
Postavio sam link za finalnu verziju i nema nikakvog problema. Pa si mogao da skines i probas. i 100 put ne koristite WiFi NIKAD.
Moja greška. Nisam obratio pažnju, pošto mi je sugerisano da nedostaje content.info, mislio sam da isti nije u finalnoj 14.0.2 verziji (folderu) zato sam i postavio onaj besmisleni post, međutim kada sam malo bolje pogledao sve je tu. E sad u folderu Maps pored content.info nalazi se i WCL folder koji sam ja zamenio sa WCL folderom iz mapa koje sam downloadovao Map dowloaderom - greška? Sad meni to nije uspelo iz prve jer sam pokušao prvo sa .nt mapama pa onda sa .ta mapama tako da sam kombinovao dok nije proradilo, verovatno sam vratio i WCL folder iz finalne verzije. Znači da 14.0.2 verzija radi odlično sa .ta mapama. U međuvremenu baterija se istrošila i telefon se ugasio. Stavljam ga na punjač i posle nekih 2 sata uključujem.Može bilo koji content.info ili treba da bude baš za 14.0.2 verziju. I još jedno amatersko pitanje: ¨Dali mogu da koristim i .nt i .ta mape u istom folderu ili ne kada i ako budem imao content.info.¨ Hvala.