Ja ne znam dal sam lud, procitao sam svih 44 stranica i nisam uspeo da instaliram punu verziju. I bilo bi lepo da mi kaze neko u cemu ja to gresim.
Hteo sam da instaliram na tabletu HTC Flyer, koristi Android 3.2.1 (sto ne bi trebalo da bude problem)
Prateci linkove sa prve strane, poskidao mape, folder i sygic 14.0.0 beta apk
Nakon instalacije na kartici tableta, ne pokrece bez interneta.
Sa povezanim internetom nudi mi samo TRIAL koriscenje, da mogu da skinem jos mape, prikazuje koje su vec instalirane (prethodno sa mapdownloaderom), onda skida sa interneta najnoviji sistemski dodatak (nemam nikakvog uticaja na to)
prikazuje mi da je trial okoncan i da mogu da koristim navigaciju ali ne sve funkcije. Moram da platim za glasovno navodjenje, 3d i sl. Inace hud ikonica stoji u desnom uglu i radi normalno.
Nakon ovog neuspeha, deinstalirao sam aplikaciju, obrisao folder i ubacio sygic 13.4.2 koji opet nisam uspeo da pokrenem. Nakon instalacije mi pokazuje (iskljucen mi je wifi) na ruskom nesto tipa da izaberem karte, iako postoje u maps folderu i stoji samo jedno dugme sa kojim se izlazi iz aplikacije. Po prikljucenju na internet poruka se menja i na engleskom ispisuje Your purchase has been restored. Please select which maps you wish to use on your device. I isto dugme na ruskom za izlaz.
Ako neko zna nesto o ovome zx16 ili bilo ko drugi?