Signup Now
Da bi mogli da pišete na forumu, otvarate nove teme, kao i da vidite download
linkove morate prvo da se registrujete.

Ukoliko Vam nije jasan proces registracije, molimo vas da kliknete OVDE
Ako ste zaboravili lozinku, kliknite OVDE :)

SerbianForum strimovanje V1,V2,V3

Diskusija u 'Internet Radio i TV' započeta od boki71, 11.10.2013.

  1. torpedo

    torpedo VIP

    Postova:
    4.784
    Zahvala:
    18.464
    Pol:
    Muški
    Od svega kvalitetno napisanog ti si našao citirati nebitnu poruku nekog nepismenog.
     
    losmij, BUGILIJU i misa98zvezda se ovo sviđa.
  2. chopers

    chopers Član

    Postova:
    1
    Zahvala:
    1
    Ja sam uspesno skininuo sa sky-a ali kad apokusam da raspakujem jedan mi se faj raspakuje a drugi prijavi gresku.
     
    banbina se ovo sviđa.
  3. Francuz

    Francuz Član

    Postova:
    92
    Zahvala:
    243
    Pol:
    Muški
    Lokacija:
    Paris
    ------
    Najnovija verzija sigurno radi a to je playlistfinder_1_18, starije rade pocevsi od 1_14. Problem sto nekad nece da otvori listu je to sto ne otvara naziv nekog servera nego morate upisati ip domaine(domena) posto sam skine ip range od tog hosta. Stare verzije ne skidaju ip range posto je kont istekao na odredjenom serveru. Ovo je mnogo dobar program ako koristite i neki bat fajl povezan direktno sa finderom koji se automatski prikazuje u programu ako ga postavite u isti folder. Ako napravite bat fajl ovako:

    @Echo off
    rem %1 original Playlist
    rem %2 masked Playlist
    rem %3 new Playlist
    rem %4 masked Address
    rem %5 new IP-Address
    rem %6 new Port
    rem %7 new Address
    rem %8 Country
    rem %9 Network-Name
    @Echo link=%5 port=%6 %1 %2 %3 %4 %7 %8 %9 | sed "s#""##g">>temp\proba.txt
    --
    vidite sta izlazi kao output i to moze da se kombinuje sa wget_om i ostalim alatima.
    Ovo koristim da mi napravi skan listu sa kojom posle mogu raditi bilo sta:

    @Echo off
    rem %1 original Playlist
    rem %2 masked Playlist
    rem %3 new Playlist
    rem %4 masked Address
    rem %5 new IP-Address
    rem %6 new Port
    rem %7 new Address
    rem %8 Country
    rem %9 Network-Name
    @Echo link=http://%5 port=%6 | sed "s#""##g">>temp\lista.txt
    ovde morate da imate i sed exe u istom folderu .
    --
    A ovo vam otvara skeniran link u IE:
    @Echo off
    rem %1 original Playlist
    rem %2 masked Playlist
    rem %3 new Playlist
    rem %4 masked Address
    rem %5 new IP-Address
    rem %6 new Port
    rem %7 new Address
    rem %8 Country
    rem %9 Network-Name
    start http://%5:%6/

    Samo pazite, mozete otvarati link po link a moze dole u programu da se kesira sve ili selected, ako kesirate sve otvorice sve i zagusice vam IE, mada na kraju sve proradi u zavisnosti koliko ste linkova otvorili, posle pregledate i zatvarate jedan po jedan.
    ---
    moze se izmeniti nastavak linka da otvara bilo sta kao naprimer stalker("stalker_portal/c"), xtream("get.php" ili "/c" za xtream stalker), fulliptv("/login" ili fulliptv stalker "/client"), naravno zavisi koje portove ste stavili za skeniranje.
    Dovoljno je imati samo jednu ip adresu u listi da bi otvorio range od tog provajdera, nemate potrebe otvarati celu listu ovako:
    #EXTM3U
    #EXTINF:0,naziv servera
    http://ip:port/ sa ili bez nekog nastavka.
    Ovde mozete pronaci uvek najnoviji playlistfinder:
    Kod:
    Zao nam je, ali morate biti registrovani/prijavljeni da vidite ovaj sadržaj!
    Nadam se da ce nekome pomoci...
    p.s:
    Ako pretrazujete host range na OVH, moze se desiti da vam blokiraju pristup svim ovh serverima ili sajtovima na neko vreme pa vam liste bazirane sa ovh servera vise nece raditi. Koristite neki VPN.
     
    Poslednja izmena: 03.12.2016
  4. MusaMe

    MusaMe

    Postova:
    151
    Zahvala:
    111
    Pol:
    Muški
    Lokacija:
    Rozaje
    Hvala francuz,nema te na yuwi
     
  5. dj0leBre

    dj0leBre

    Postova:
    209
    Zahvala:
    214
    Lokacija:
    KljucIII
    Ja ne mogu da pokrenem deo "Dreambox PC", izbacuje mi gresku:
    [​IMG]
     
  6. markos28

    markos28

    Postova:
    21
    Zahvala:
    8
    Pol:
    Muški
    Lokacija:
    Osijek
    Kako u ove linkove dodati proxy da dobijem ovakvu listu primjer
    Kod:
    Zao nam je, ali morate biti registrovani/prijavljeni da vidite ovaj sadržaj!
    itd...
    znaci ja bi sam dodao proxy u listu znaci kako dobiti upit u browseru da skinem listu ako je moja ip banirana recimo sistem u PRT_by_losmijali zelim vidjeti cijeli link proxy+ stream link dali mi neko to zna reci. Pozz
     
    Poslednja izmena od urednika: 03.03.2017
  7. dj0leBre

    dj0leBre

    Postova:
    209
    Zahvala:
    214
    Lokacija:
    KljucIII
    @boki71 mozes nekako da popravis taj deo, pretpostavljam da ima neceg vrednog tu? :D
     
  8. boki71

    boki71 Uz duplu Anu... Administrator

    Postova:
    49.079
    Zahvala:
    37.107
    Pol:
    Muški
    Lokacija:
    Centar sveta
    uf...to je davno pravljeno......moram naci u racunaru da vidim o cemu se radi vise i sam nesecam iako sam ja to pravio....koliko se secam to je jedan alat pomocu koga moze da se gleda drim na pc samo da se ukuca njegova ip....ali ok pogledacu.....
     
    dj0leBre se ovo sviđa.
  9. flamingo1

    flamingo1

    Postova:
    9
    Zahvala:
    3
    Lokacija:
    zagreb
    ---------------------------
    Error
    ---------------------------
    #Error: System.Reflection.TargetInvocationException

    Exception has been thrown by the target of an invocation.

    at System.RuntimeMethodHandle.InvokeMethod(Object target, Object[] arguments, Signature sig, Boolean constructor)

    at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.UnsafeInvokeInternal(Object obj, Object[] parameters, Object[] arguments)

    at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture)

    at netz.NetzStarter.InvokeApp(Assembly assembly, String[] args)

    at netz.NetzStarter.StartApp(String[] args)

    at netz.NetzStarter.Main(String[] args)

    System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.

    Using .NET Runtime: 4.0.30319.42000

    Created with .NET Runtime: 4.0.30319.42000
    ---------------------------
    OK
    ---------------------------
    Maistori u cemu je problem
     
  10. dalmatino-39

    dalmatino-39 Član

    Postova:
    281
    Zahvala:
    134
    Kod mene na osmici radi,mislim da je kod tebe problem netframework samo se bojim da od toga nema ništa,koji god sam link probao ne događa se ništa
     

    Dodate datoteke:

    • dream.jpg
      dream.jpg
      Veličina datoteke:
      370,3 KB
      Pregleda:
      51

Preporučite stranicu