Signup Now
Da bi mogli da pišete na forumu, otvarate nove teme, kao i da vidite download
linkove morate prvo da se registrujete.

Ukoliko Vam nije jasan proces registracije, molimo vas da kliknete OVDE
Ako ste zaboravili lozinku, kliknite OVDE :)

Razlika između „frajera za seks” i „muškarca za život”

Diskusija u 'Ljubav - Seks - Romantika' započeta od crvendac_011, 04.09.2017.

 1. crvendac_011

  crvendac_011 Always a lady Moderator

  Postova:
  34.947
  Zahvala:
  20.162
  Pol:
  Ženski
  Lokacija:
  Beograd
  Razlika između „frajera za seks” i „muškarca za život”

  [​IMG]

  Frajer za seks izgleda šarmantno i „drugačije” od ostalih. On će se činiti harizmatičan, namamiti te svojim očima i obasipaće te nežnim poljupcima.

  Frajer za seks će te izvoditi van. On će platiti račun u restoranu. On će ti otvarati vrata i držati te za ruku. On će učiniti sve ispravno i kako treba i reći ti sve što želiš čuti, sve u pravom trenutku. On je inteligentan, on će se činiti divnim. On će ti reći koliko si posebna. Kako si „drugačija” od svih žena koje je do tada upoznao. A ti ćeš mu verovati. On će ispreplesti tvoje prste s njegovima i ogrnut će te s debelim slojem obećanja, a ti ćeš misliti da će on sve to i ispuniti.

  Sve ćeš mu poverovati. Želećeš ga celog sve više i više. On će učiniti sve da se ti osećaš jedina u njegovom svetu i mislima. On će biti najbolji ljubavnik u krevetu. On će te dovoditi do najboljeg orgazma ikad. Nešto kao, konačno je došao neko ko prepoznaje koliko si posebna. Nešto poput, napokon je stigao neko u tvoj život ko uviđa koliko si predivna osoba. Možda se ovaj put, sve konačno promeni.

  Sve dok se on ne predomisli. A hoće. Jer to svi takvi frajeri čine.

  Frajer za seks će se samo najednom promeniti, jer će mu postati sve previše, a ti nećeš ni prietiti. Viđaćete se kada njemu bude odgovaralo, jer te pridobio, jer si se ludo zaljubila, a ti ćeš svaki put poleteti k njemu. On će te svaki put tako šarmantno ponovno zavesti da nećeš imati vremena pitati ga zašto se niste videli juče kada si ti htela. A upravo je to znak da je on svršio s tobom, jer on ima svoj način rada sa ženama, on se ne zaljubljuje. On nema „obavezu”.

  Dok muškarac za vezu ili možda za zauvek, je onaj tip muškarca koji započinje polako. On će u početku biti plašljiv, možda i rezervisan, slušaće. Paziće da ne kaže ni previše ni premalo. Neće te daviti s poljupcima i zagrljajima na prvom sastanku. On te neće oboriti s nogu odmah na prvu.

  Ti ćeš biti pomalo stidljiva, zapitkivat ćeš se, nećeš znati zašto je takav, povučen. Pitat ćeš se šta skriva, je li iskren?

  No, kod prave ljubavi ništa ne ide naglo, snažno, odmah sve na pladnju, strasno, treba vremena da raste i da procveta. Ne širi se brzinom svetlosti, ali je divno kada ju posmatraš od pupoljka, do cveta.

  On će biti strpljiv i s tvojim srcem. Nežno i sa strahopoštovanjem će te držati u naručju, neće brzati. On će biti oprezan načinom kako te gleda, on će pamtiti detalje na tebi. Neće želeti odmah da mu se predaš, ali će te silno hteti.

  Razlika između „frajera za seks” i „muškarca za zauvek” , je da će te se „seksator” zasititi. On će uvek trebati nešto drugo. On će uvek želeti nekog drugog.

  Muškarac za zaujek, se nikada neće zasititi tebe. On se neće umoriti tvog mirisa, tvojih usana, tvog osmeha, cele tebe. On će učiniti sve da uspete. Jer vas dvoje za njega niste igra, nego ste stvarni život.

  Zato nemoj na početku pasti na nečiji šarm. Nemoj pasti na nekoga samo zato što se čini sladak na trenutak. Nemoj pasti na nekoga samo zato što izgleda kao da te želi zbog tebe kakva jesi. Ne.

  Već padni na nečije srce. Padni zbog načina na koji ti se osmehne. Padni na način na koji on vodi brigu o tebi i na koji te ceni. Padni na nečije snažne i istinske namere.

  Ne na onoga koji igra igru umova. Padni na nekoga ko će ostati. Ne na onoga koji će na tvoju izjavu da si se zaljubila, pobeći.

  A možda nama ženama i treba takav jedan seksator, da prepoznamo kada dođe prava ljubav i da je čuvamo.

  Izvor: Zdrava i sretna
   

Preporučite stranicu