UREDNIK
- Učlanjen(a)
- 09.12.2009
- Poruka
- 2.314
Nešto si pokvario addons>pvr clients>IPTV Simple PVR>configure>enable......TV settings>general>disable....pa onda >enable
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nešto si pokvario addons>pvr clients>IPTV Simple PVR>configure>enable......TV settings>general>disable....pa onda >enable
ha jbg ja kad budem uzimo uzecu 40 jer nemam prostora za 50, naravno da je bolje sto veci ekran....Zeka72 prica o starijoj seriji tako je,al mogo je za te novce koje spominje nov uzeti hihih recimo 8000 serijuTo su starije serije TVa ako se ne varam ali Samsungova serija 8000 je odlicna sto se tice kvaliteta slike. Ako vec uzimas nikako ispod 50"
Jbg ti imaš više novca ja ne idem tako često do Italije da bih šopingovao i to Samsung smartJbg,mogo si nov za te pare uzeti,naime ja za 600e uzmem F8050 ili ES8000s u jednom marketu by Italy
42 VLE 8472 BH taj model, uvijek nešto fali npr T2 nema, a i garant nemože iptv. Nigdje na Google nisam našao zato i pitam. Stvarno je povoljno 3299 kn i 70 mj. garancija. to je cca. 450 eura.
Da malo objasnim. O godistu modela govori slovo tj E, F, H i poslednja serija J a o kvalitetu TVa prvi broj tj 5,6,7,8. Znaci Zeka ima proslogodisnji model a ti tvoji su stariji.ha jbg ja kad budem uzimo uzecu 40 jer nemaTV a rostora za 50, naravno da je bolje sto
Hocu da ti kazem da trgovci kod nas 3 puta zaracunavaju cenu u odnosu na realnu cenu tehnike....ti si platio seriju 6 preko 600e a u Italiji za te pare uzmes najnoviju seriju 8 tj sad vec seriju 9...sve se online narucuje i dostavlja se na kucna vrata preko DHLa.Jbg ti imaš više novca ja ne idem tako često do Italije da bih šopingovao i to Samsung smart
Uzmi zakrivljeni da ti staneha jbg ja kad budem uzimo uzecu 40 jer nemam prostora za 50, naravno da je bolje sto veci ekran....Zeka72 prica o starijoj seriji tako je,al mogo je za te novce koje spominje nov uzeti hihih recimo 8000 seriju
Zeka ima proslogodisnji model audija a3 a ja model star 2 godine audija RS7 ,dal ti znas uopste da se serija H nikako nije pokazala da je H8000 dosta jeftiniji od modela iz 2012 ES8000 i modela iz 2013 F8000 ni za sta nije serija H nek je 2020 godiste....cak je i serija D iz 2011 bolja od nje...tolikoDa malo objasnim. O godistu modela govori slovo tj E, F, H i poslednja serija J a o kvalitetu TVa prvi broj tj 5,6,7,8. Znaci Zeka ima proslogodisnji model a ti tvoji su stariji.