Signup Now
Da bi mogli da pišete na forumu, otvarate nove teme, kao i da vidite download
linkove morate prvo da se registrujete.

Ukoliko Vam nije jasan proces registracije, molimo vas da kliknete OVDE
Ako ste zaboravili lozinku, kliknite OVDE :)

Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Diskusija u 'Mobilni Svet' započeta od kopca, 06.11.2015.

  1. kopca

    kopca

    Postova:
    245
    Zahvala:
    70
    Pol:
    Muški
    Lokacija:
    Brčko
    Ne bih preporučio miopocket!
    Obrisi sa SD kartice sve osim:
    tocopy.exe
    tocopy.mscr
    cecmd.exe
    shorcuts
    Mortscript.exe

    Ili saznaj koji je .exe zaslužan na internoj da se na pravo mjesto postavi
     
  2. MarKaba

    MarKaba Član

    Postova:
    66
    Zahvala:
    13
    Pol:
    Muški
    Potrebna je sugestija ...
    u pitanju je JVC KV-PX701
    na njemu je navigonov SW
    kako pokrenuti iGO ili Primo?
    ResidentFlash/mnav/navigon.exe
     
  3. kopca

    kopca

    Postova:
    245
    Zahvala:
    70
    Pol:
    Muški
    Lokacija:
    Brčko
    Neki dan nisam uspio nista sa velikom ugradbenom JVC KV-NX 7000 jer je platforma Windows Automotive koja je slična ili ista kao Tomtom softver, u ovoj nije slučaj jer ima .exe file i trebalo bi da se proba sa običnim simpleshellom (preimenovanjem tog exe fajla)
    Isprobati prvo iGO8, pa Primo Honda i Primo Yes

    Po toj putanji sve izgleda original Navigon, pa može biti nekad da je izvrsna putanja u residentflash pod autorun.exe
    Probati i kopcashell sa kartice do 2 GB
     
    MarKaba se ovo sviđa.
  4. Krky

    Krky Član

    Postova:
    53
    Zahvala:
    2
    @kopca imas li shell za Blueberry 2Go747 ima rezoluciju 800x480.
    Pre neki dan je izgleda puko offcialni FW i sad kad se pali navigacija automatski otvara WinCE 6.0 umesto menija gde ima da se bira navi, calc, notes, radio itd...

    Probao sam sa restartom uredjaja ili i dalje pokrece wince i ne moze da se ugasi uredjaj sem kada idem na Exit u WinCE.

    Hvala
     
  5. MarKaba

    MarKaba Član

    Postova:
    66
    Zahvala:
    13
    Pol:
    Muški
    Ne verujem da mu je pukao SW, verovatno je u podešavanjima namešteno (čekirano) da AUTOMATSKI pokreće GPS sa SD kartice, i kada se ista izvadi on kao poblentavi.
    Probaj, kad ti već otvara WinCE, da u Windows folderu ili Program Files nađeš *.exe koji pokreće njegov glavni meni ...
     
  6. Bocky72

    Bocky72 Član

    Postova:
    170
    Zahvala:
    147
    Pol:
    Muški
    Lokacija:
    Niš
    Ne koristi se shell za bluberi, to je skroz otključan uređaj. Tebi je prsao njegov launčer. Teško da je sam od sebe, verovatno je neko prčkao nešto.
    Nađi firmwer i preflešuj uređaj.
     
  7. Krky

    Krky Član

    Postova:
    53
    Zahvala:
    2
    @MarKaba za divno cudo iGO nije bio na SD vec u njegovu internu od 4gb i to se desilo.
    Cackao sam sinoc svuda i nigne nisam nasao exe koji pokrece menu u program files se nalazi samo "desktop" fajl i nista vise.

    @Bocky72 Znam da je otkljucan ali sam misliod a nekim shellom pokrenem menu umesto njegovo kojieg nema.
    Ostaje mi samo da prefleshujem FW.
     
  8. MarKaba

    MarKaba Član

    Postova:
    66
    Zahvala:
    13
    Pol:
    Muški
    @Krky da li ga PC vidi kada ga spojiš na USB kabal?
     
  9. Krky

    Krky Član

    Postova:
    53
    Zahvala:
    2
    @MarKaba Video je racunar i kao mass storage i kao ActivSync.
    Upravo sam uspeo da prefleshujem novi FW i sada radi njegov officialni menu, sad ga PC vidi samo kao mass storage ali kada sam ulazio u wince i namestio da se vide sakriveni fajlovi i dalje nisam uspeo da nadjem exe koji on pokrece ali nema veze bitno da sada radi.
    Upravo vracam backupovan igo da vidim jel sve u redu.

    Dok sam radio flashovanje izalso je "BAD BLOCK NUBER 14" jel ovo u redu?
    [​IMG]
     
  10. MarKaba

    MarKaba Član

    Postova:
    66
    Zahvala:
    13
    Pol:
    Muški
    Taj deo je već viša matematika za mene .. priznajem :oopss: ali ako ti je pri skeniranju prijavilo da ima 14 bad blocks u nand flašu ... logički to je razlog pucanja tvog BB.
    Ja to shvatam kao BadSectors kod HDD.
    Ispravite me ako grešim?
     

Preporučite stranicu