Signup Now
Da bi mogli da pišete na forumu, otvarate nove teme, kao i da vidite download
linkove morate prvo da se registrujete.

Ukoliko Vam nije jasan proces registracije, molimo vas da kliknete OVDE
Ako ste zaboravili lozinku, kliknite OVDE :)

Molim vas...ako ovo izdrzite svaka cast??!

Diskusija u 'Forum za spamere' započeta od stefant92, 23.01.2012.

 1. stefant92

  stefant92 Član

  Postova:
  11
  Zahvala:
  0
  Bicete heroj ako uspete da izdrzite samo 6 minuta ali samo...samo 6 minuta...

  Usput...

  Psihopatija je duševni poremećaj kojeg odlikuje slab super ego. Otuda su psihopati egocentrički hedonisti sa slabo izraženim osećajem krivice. Takve samožive osobe uživaju u maltretiranju i zlostavljanju drugih osoba. Psihopate se dosađuju čim ne maltretiraju pogodnu žrtvu. U psihopata je izražena opsesivna želja za nametanjem svoje volje i stavova drugima ne bi li se oni kontrolisali. Na taj način psihopata kompenzuje nedostatak kontrole nad sopstvenim nesvesnim. Shodno rečenom, grupa na čijem čelu je psihopatski vođa uvek potencira psihopatski obrazac ponašanja i to prema objektu projekcije Senke. Struktura takve grupe je zapravo određena tom projekcijom, jer ta projekcija i održava koheziju grupe. Što je mržnja prema žrtvi jače izražena, dakle što je projekcija snažnija i psihopatsko ponašanje ekspresivnije, to je i kohezivna snaga takve grupe jača. A zbog čega? Upravo zbog straha pojedinca pred nesvesnim. Jer, lakše je pronaći trn u oku brata svojega negoli brvno u oku svome.
  Na Farmi možemo uočiti jasan psihopatski obrazac ponašanja koji je podstaknut situacijom, ali postoje pokazatelji da je takav obrazac ponašanja i deo patološke strukture ličnosti pojedinih osoba. Do takvog zaključka može doći i svaki laik ako analizira ponašanja farmera, a prevashodno onih koji i sami izjavljuju da im je dosadno sve dok ne počnu sa maltretiranjem i zlostavljanjem pogodne i usamljene žrtve, dakle žrtve od koje ne preti nikakva opasnost.

   
  Poslednja izmena od urednika: 05.12.2013
 2. death row

  death row Član

  Postova:
  7.390
  Zahvala:
  182
  Kakva su posle čitave dve godine ovo objašnjenja i na šta se odnose, na klip sigurno ne...sem ukoliko si neki rođak Miloša Bojanića pa su te pogodili i "redovi na sahrani" :lol:
  Ali šteta što nije potrajalo duže, dobar klip :yea:

  Naziv klipa, uvod kao i drugi zaključci o srbo-mržnji su žalosni i odslikavaju plitkoumnost onih koji o tome govore. U čemu je u stvari problem?
  U emisiji za koju se mislilo da će prednjačiti Grandovi...laureati i sva ta klika našao se neko ko ne prihvata liniju manjeg otpora ove po mnogo čemu tužne države. Kada to na delu pokaže na način koji ove prethodne najviše pogađa onda sledi zaprepašćenje jer je neko pobeđen oruđem od kojeg je najmanje očekivao.
  Ako je neko jednom pogledao emisiju ovog liak , koji je po postavljaču klipa žrtva shvata, mislim ne može da ne zna, o kakvoj se strukturi koje god oblasti psihologije, radi. I još nešto..."pojedinac i usamljenost" nisu mogući u emisiji koja se snima 24 časa dnevno yes3
   
 3. lakicaki

  lakicaki

  Postova:
  0
  Zahvala:
  0
  Lokacija:
  U kući
  Pa da tikažem iskreno nisam zadivljen, tj. bezvezeeeee
   
 4. milosmiki90

  milosmiki90

  Postova:
  0
  Zahvala:
  0
  E, Ovo ti je VEEEEEEEEEEEEEEEEEelika glupost
   

Preporučite stranicu