iGO Primo, NextGen - dodaci, skin, branding, lang, voice, ux, poi, speedcam...

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
Skin_Doupas_V9.0a_Default & Silver & Pearl & Crystal 2.4_Final

858292image08.jpg
760293image09.jpg
921853image10.jpg
183555image11.jpg
239969image12.jpg
569788image13.jpg

Nas prijatelj Doperman je dopunio svoju zadnju verziju Doupas skina.

Šta je novo -
*Nova tipka na mapi da možemo mijenjati zelimo li ili ne korišćenje puteva sa plaćanjem putarine ... Aktivira se Podešavanja - Podešavanja na mapi.
*Novi izgled boja kamera za upozorenja. Možemo birati crvene ili zelene ... Aktivira se Podešavanja - Podešavanja na mapi - Prikaži ime kamere.
*Nova opcija za linearni kompas. Možemo izabrati i digitalne ... Aktivira se - postavke na mapi i Linearni kompas na mapi.

Hvala Doperman.

Kod:
http://hochladen.to/files/MmW91456049401.html

Učlanjen(a)
27.11.2012
Poruka
1
A ja mislim baš obrnuto. Bolje je da download linkovi budu što razbacaniji i što nedostupniji kako bi ljudi koji posećuju temu upravo MORALI SVE DA PROČITAJU ...a kada sve pročitaju, onda znaju sve što zna prosečan posetilac teme pa više nemaju potrebu da postavljaju suvišna pitanja i da očekuju da im neko drugi nadomesti ono što ONI NISU HTELI DA PROČITAJU.

...a čim više nema tih nepotrebnih i suvišnih pitanja, onda je i tema preglednija - na njoj se tada nalazi samo esencijalno znanje i razmenjeno originalno iskustvo.

... ali što boh čitao sve postove ako mi navigacija proradi iz prve, ili nemam neke probleme koje imaju drugi?! :)
Mislim da je prirodnije, sve stvari na jednom mestu, pa ko ima probleme on ide dalje i cita i rešava stvar.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Skin_Avicsync_by_pongo+ux_plugins_03_04.03.2016

Kod:
https://cloud.mail.ru/public/BE3C/pYZYio1yC

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.03.2012
Poruka
85
Marksista brate mili

Na youtube sa sajta iGO zaobilaženje KitKat sistemskog ograničenja pisanja na SD card, sam

sve tvoje pripreme i uputstva uradio na mom Samsung Galaxy S4.

U sistemski sys.txt u folderu sam dodao:

has_secondary_root = 1
android_secondary_root_path="/storage/ extSdCard /ext_iGO" (kako mi je u My files i označena eksterna memorija).
Na externoj kartici napravio folder ext_iGO i ubacio sve po uputstvu.

Poruka koju dobijam pri pokretanju iGO-a je da nemože da da nađe mape.

Neznam gde je greška?

Pozdrav;

radoslavsto@yahoo.com

Član
Učlanjen(a)
07.03.2012
Poruka
85
Možda je greška što objavljujem to ovde. Usput radi se o iGO Primo (Explay Infinity II) 9.6.7.318746 (Jul 31 2013).
unapred zahvalan
radoslavsto

Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
319
Marksista brate mili

Na youtube sa sajta iGO zaobilaženje KitKat sistemskog ograničenja pisanja na SD card, sam

sve tvoje pripreme i uputstva uradio na mom Samsung Galaxy S4.

U sistemski sys.txt u folderu sam dodao:

has_secondary_root = 1
android_secondary_root_path="/storage/ extSdCard /ext_iGO" (kako mi je u My files i označena eksterna memorija).
Na externoj kartici napravio folder ext_iGO i ubacio sve po uputstvu.

Poruka koju dobijam pri pokretanju iGO-a je da nemože da da nađe mape.

Neznam gde je greška?

Pozdrav;

radoslavsto@yahoo.com

Odmah ispod ovoga :

has_secondary_root = 1
android_secondary_root_path="/storage/ extSdCard /ext_iGO"

ubaci jos i :

content="/storage/extSdCard/ext_iGO/content"

trebalo bi posle ovoga da "vidi" mape i da radi ... mada ti je i verzija iGO-a malo bajata. Skini odavde noviju :

http://serbianforum.org/threads/igo-primo-gps-navigacija.409913/page-414#post-1821028

kao i "data 840x480+" ... da li imas podesavanja u sys.txt za HD rezoluciju ?
... ajd' sad da kazem sve ... kod PRVOG pokretanja ove 3 linije u sys.txt-u treba da imaju tacku-zarez ( ; ) ispred, tj. da budu neaktivne. U memoriji telefona (storage/emulated/0/iGO/content) moras da imas folder "map" sa minimalnim mapama ... recimo samo Srbija. Pokrenes iGO, zavrsis inicijalna podesavanja, proveris da li sve radi. Zatvoris iGO. Otvoris sys.txt sa nekim editorom i obrises ( ; ) ispred one tri linije. Ispraznis "map" folder u memoriji telefona .... i tek sada pokrenes iGO sa mapama sa SD kartice.

Poslednja izmena:
Natrag