AvicSync Pioneer vs iGO_NextGen (Rutiranje i Rerutiranje)
Glasovna obaveštenja, koja je postavio
@nenadsenn, sam
testirao na AvicSync navigaciji. Po Južnom Bulevaru i duž puta ka kući sam privremeno, radi testiranja, postavio različite prekršajne kamere.
U prilogu se mogu videti slike kamera koje se kod mene potpuno i lepo čuju. To su slike koje u nazivu sadrže reč
DA. Pošto sam birao mesta gde ću postaviti, gde se ne očekuje oglašavanje navigacije, mogu se čuti kompletna obaveštenja jer nema kolizije sa glasom navigacije. Iz meni nepoznatog razloga, tri kamere koje sam postavio se vizuelno pojavljuju ali nema glasovnog obaveštenja. To su kamere koje na kraju naziva imaju reč
NE. Moguće da ja nisam uradio ispravno podešavanje. To je, ipak, manje važno.
Međutim, u tom testiranju sam juče primetio jednu čudnu situaciju u navođenju. Kako se može videti na prvoj maloj donjoj slici, navigacija kao da "zaobilazi" jednu kameru za snimanje brzine !? Takođe, nije mi jasno
i rerutiranje dužim putem, prvo preko
Banovog Brda, a kasnije do ulice Miška Kranjca, preko
Rakovice. Kasnije sam proverio i video da sam izabrao alternativnu putanju koja je za rutiranje koristila
"najlakša ruta". Možda odgovor leži u tome.
Danas sam hteo da, na istom putu, uporedim rutiranje i rerutiranje
AvicSync verzije, koja je dobijena apk fajlom i
GO_Avic_9.18.28.610238_All_sys_not_changed.apk, i navigacije
iGO_NextGen. Prva navigacija je instalirana na telefonu
Samsung Galaxy S3 (Kit Kat) a druga na
Huawei Y300 (Jelly Bean). Ovo su slike sa navođenja
AvicSync :
Napomenuo bih da se
u obema verzijama iGO navigacije nalaze mape
HERE_2015.Q3. Takođe, obe navigacije su podešenje na način rutiranja
Najbrža tj.
Brza, slike podešavanja su u prilogu. Na sledećoj slici su situacije sa navođenja
iGO_NextGen navigacije.
Interesantno je da su prve dve male slike identične. Na slikama 3, 4 i 5 postoji značajna razlika. Ne znam u čemu je stvar, ali ove dve verzije nisu isto rerutirale. Na trećoj slici navigacija Avic želi da ide prema autoputu a iGO_NG ispravno, Južnim bulevarom. Na četvrtoj Avic čak predlaže vraćanje na autoput, kružno obilaženje preko kružnog toka na Autokomandi. Na petoj slici, Avic predlaže put preko Topčiderske ulice a iGO_NG uobičajeno kretanje Bulevarom Patrijarha Pavla. Na slikama br. 6 obe navigacije rerutiraju isto, putem kroz Košutnjak, Pionirskom ulicom.
Nije mi namera da otvaram nikakvu polemiku, niti da iznosim zaključak koja je verzija bolja.
Samo sam izneo činjenice iz realne vožnje dveju različitih verzija iGO navigacije sa istom mapom.