Hvala, radi odlično. Sys sa uvećanim kursorom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I 100% bi dobio opkladu! Sve je baš tako.Ja bih se opkladio, onako odokativno, da su data.zip fajlovi koje su okačili, najpre @marxista , a zatim @vladcepesh u stvari isti.
Verujem da potiču sa istog mesta, odakle i paket iGO_Avic koji sam ja skinuo, instalirao i sve radi.
Koliko se moglo pročitati u diskusijama, problem koji je @navigas prijavio je "rešen" na dva načina:
1. Novim data.zip
2. Skinom by Pongo
Ako neko poželi, verzija sa skinom by Pongo koju ja koristim
A jel' to onaj data.zip, što se dobija kao "original", kada se instalira program sa Google Play, ili neki dorađeni?I 100% bi dobio opkladu! Sve je baš tako.
Znam da zvucim kao lenstina, ali kako se razvijao Nextgen, tako je i nastajao celi galimatijas oko ispravnih fajlova. Molio bih te, ako si u mogucnosti da napravis mali "paket" i linkujes ovde. Mape i poi mozemo i sami ubaciti...Nakon ponovnog instaliranja navigacije sa dodacima koje je @marxista podelio sa nama, mogu da zakljucim sledece: Program vise ne blokira i ne puca prilikom izlaska. Verovatno je u pitanju ispravka data.zip fajla o kome je vec bilo reci. Dalje, ubacen je map changer i promenu mapa radi veoma brzo i bez problema. Ukupan prikaz kao i velicina slova su sada osetno krupniji, a strelicu mozete povecavati ili smanjivati iz menija. Ono sto sam primetio je da u podesavanjima nema vise opcije promene boje karti (verovatno zbog skina) i da se izgled karti kod promene na dan ili noc, uvek vrati na automatski prikaz prilikom ponovnog pokretanja ili promene mapa. Takodje nema ni profila, sa user_profiles iz NG ne dozvoljava pravljenje novog profila. Takodje TOI sada imaju svoje ikonice, sto deluje graficki mnogo lepse na karti. Sve u svemu, navigacija je sada potpuno funkcionalna, za razliku od prvobitne verzije. Ono sto me zanima je da li ima neke sustinske razlike izmedju 3 apk fajla koja su postavljena u install folderu, i gde se u sys.txt fajlu smanjuje i povecava rezolucija ili to program radi automatski.
EDIT 1:
U realnoj voznji strelica vise ne "luduje" prilikom zaustavljanja na raskrsnici, niti trazi stalnu rekalkulaciju rute kao na prethodnom NG, a nema vise ni one male tacke (GPS modul) koju bi strelica trebalo da prati. Takodje, u odnosu na trenutnu poziciju, strelica kasni 10-15 metara, za razliku od NextGen-a.
EDIT 2:
Reaguje na promenu rezolucije u sys.txt (dpi), kao i prethodni NG.