iGO NextGen Navigacija

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Screenshot_2015-12-04-00-06-48.png
Hvala

Evo, sad sam se "igrao" sa ux dodacima, brisao ih i vraćao, tako da sad odjednom nemam više opcije za podešavanje Online usluga
Screenshot_2015-12-04-13-45-41.png

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Za primo verziju nisu potrebne nikakve nove licence. sve radi već sa postojećim. jedino za tmc nisam siguran jer nemam gde da to proverim.
sadržaj ux foldera koji sam ja postavio je onakav kakav je bio prvi put kad se pojavio nextgen, znači bez dopunskih ux zip fajlova.

za nextgen licence

paket igo_nextgen folder je apdejtovan na prvoj strani.
global_cfg i licence

Prilozi

• licence do 4 decembra 2015.zip
    113 KB · Pregleda: 28
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
02.12.2013
Poruka
6
Da li se neko bavio glasovnim upozorenjima za iGO NextGen. Tu ne racunam upozorenje za prekoracenje brzine, vec kamere i sl. Mogu da budu i na engleskom. Gde se instalira i sta. Ovo sa bip-bip ubija, naravno mogu da se iskljuce i da ostanu samo vizuelna upozorenja, ali nije to to.

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.085
Da li se neko bavio glasovnim upozorenjima za iGO NextGen. Tu ne racunam upozorenje za prekoracenje brzine, vec kamere i sl. Mogu da budu i na engleskom. Gde se instalira i sta. Ovo sa bip-bip ubija, naravno mogu da se iskljuce i da ostanu samo vizuelna upozorenja, ali nije to to.
Da.
Nekoliko dana radim na tome. Zelim da to bude glasovno upozorenje kao sto radi na iGO Primo.
Blizu sam rjesenja. Testirao sam 8 vrsta kamera - upozorenja i rade kako bi trebalo.
Sve to trebam da jos istestiram u realnim uslovima pa tek onda da se postavi.
Do tada - pazljivo vozite.

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
@bresjanacp Za connected_error_handling i connected_settings nisam siguran cemu sluze ali su bitni podaci. Prilikom testiranja bez jednog od ova dva podatka nisam modao da pokrenem navi.
I ja sam se malo igrao. Bez jedne od njih nema podešavanja Online pretraga.
Takođe, primetio sam da neki the_skin... u sebi imaju iste ili slične sadržaje kao pojedini dodaci, pa se neke funkcije dupliraju.
Sve u svemu, zanimljivo.

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.085
Lang_Serbian_Latin - Lang_Serbian_Cyrillic
Dopunio sam sa 41 frazom za iGO NextGen i to prvenstveno za one koji koriste - the_skin_NextGen_by_pongo
Ova dva fajla kopirati u - iGO_NextGen/content/lang
Ovo je dopuna onoga sto je vec objavljeno u # 411
.
I jos jednom da ponovim - ovo je jos sve u fazi dopunjavanja kako izgleda navigacije tako npr. i jezika, kamera...

Prilozi

• Lang_Serbian_Latin.zip
    105,2 KB · Pregleda: 33
  • Lang_Serbian_Cyrillic.zip
    108,3 KB · Pregleda: 20
Natrag