Posto vidim da je tema dosta opsirna do sada na 48 strana svuda ponesto, svako daje poneki konstruktivni predlog ili dodatak ali nista objedinjeno odlucio sam da prodjem kroz celu temu od 1 do 48 strane sve isprobam i objedinim. Ova verzija iGO_NextGen sem apk sa ispravljenim problemom sa tonom sadrzi i ux folder sa 59 azuriranih fajlova, 122 licence, novi lang fail i novi skin sa koim ne preklapa ikonice novih funkcija dodatih na ekranu. Na brzim telefonima i tabletima radi bez problema i odziv je odlican. Za sporije uredjaje mozete obrisati nepotrebne stavke u ux folderu i time znatno ubrzati rad. Isprobana je na putu i sve funkcionise kako treba od upozorenja na prekoracenje brzine do prekrsajnih kamera. Sa vise od 4 sateleta ne preracunava ponovo rutu kada stoire na semaforu.
Molim drugare da napišu nekoliko komentara u vezi njihovih verzija iGO_NextGen koje nam nude.
Bez ljutnje, ovo već postaje apsurdno. Naravno, tu ubrajam i svoju verziju. I ostale verzije .... Kako će se neiskusan i običan korisnik snaći. Po kom kriterijumu izabrati !?
@virusdll nudi verziju sa 122 licence !? Da li su sve potrebne.
"Za sporije uredjaje mozete obrisati nepotrebne stavke u ux folderu i time znatno ubrzati rad". Pa, prijatelju, napiši koje su to nepotrebne stavke. I ako su nepotrebne, čemu tebi služe ?
@vladcepesh, naš cenjeni urednik, bez ijedne rečenice nudi neku drugu verziju. Pošto, iskreno, u njega imam više poverenja, želeo sam sada instalirati njegovu verziju i isprobati. Ali, odmah problem. U folderu iGO_NextGen već postoji
folder license a tu je i novi
zip fajl license.7z. Ništa ne piše. Koje licence koristiti ? Jer vidim da se razlikuje njihov broj, a i veličina foldera.
Na kraju, pošto
@virusdll nudi i
DEM fajl, da li taj fajl uopšte ostavlja utisak reljefa ili samo nepotrebno opterećuje memorijski prostor. Koiko sam video, iGO_NextGen nema korektan fajl za 3D reljef. Urednik
@vladcepesh, pametnije postupa. Postavlja
prazan DEM folder, pa ko želi neka ubaci koji smatra da mu je potreban.
Drugari, molim vas ne zamerite. Ali, još jednom ulazimo u, s moje strane, pomenuti "začarani lavirint".
Molim vas, opišite šta smatrate da je to što vašu ponudu, vašu verziju, izdvaja od do sada viđenih. I zašto smatrate da članovi trebaju baš nju instalirati. Ovako, samo se stvara zabuna.
Ja želim da koristim najkorektniju verziju, bilo ko da je nudi, tj. postavi. Ali, kako da se odlučim ? Na osnovu čega ?
Unared hvala na objašnjenju verzija koje ste postavili.
Srdačan pozdrav !