iGO NextGen Navigacija

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Da li postpji mogućnost da ova navigacija iGO NextGen kad se stavi na uređaj da se jedna mapa stavi u navigaciju a ostale na SD karticu radi prostora jer ga baš nema puno na telefonu to sa igo primom radi bez problema pa možda netko zna napraviti da radi i na ovoj navigaciji.

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Kad sam nesto jurcao kroz kod primetio sam da je nextgen namesten da skenira u potrazi za folderima "addons" i "primo". Ako content folder ubacis u recimo addons folder (na sdcard) i u sys.txt uklonis tacka-zarez ispred te linije teksta to bi trebalo da radi. Eventualno da na internoj nemoriji u content folderu ipak ostanu neki "negeografski folderi".

Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
226
Meni pri startovanju izbacuje:
Content error
"global_ cfg not found"
I meni izbacuje ovo.. tablet Huawei mediapad 7 youth 2 u pitanju, Android 4.3 JB
Instalirao sam ovu iz posta ispod
U spojleru je link za nextgen sa tomtom i here mapama SFRJ i celokupnim sadrzajem potrebnim za ostale zemlje Evrope. Izmena mapa je jako lepo i prosto implementirana, prisutna je i rasterska mapa Beograda koja radi. Koristen je defaultni skin uz nekoliko izmena koje smatram da su korisne ...testirao sam dugo pre nego sto sam uploadovao i intervencije definitivno nisu naudile odzivnosti aplikacije.

Nema potrebe ni za kakvim uputstvima sem toga da arhivu treba raspakovati i kopirati na INTERNU MEMORIJU, potom iz foldera "install" instalirati aplikaciju i prilozenim sys.txt-om zameniti onaj koji ce kreirati aplikacija tokom instalacije. Ako se desi da vam zvuk ne radi samo restartujte uredjaj i proradice.
Oni koji vec imaju instaliran nextgen treba da pre zapocinjanja instalacije pobrisu svoj device.nng iz ruta interne memorije, uklone postojeci nextgen folder i deinstaliraju aplikaciju. Prethodna recenica se odnosi na one koji nisu sigurni u sebe a oni drugi znaju kako mogu da postupe.

Umesto da kacim skrinsote malo kasnije cu snimiti i nabaciti klip na YT kako biste mogli da vidite kako to sve radi.

EDIT: ...U stvari nema razloga da se cimam oko klipa, evo Leo je probao i nema primedbi.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
226
Sad probao, nece :(
mada sam stavio drugi global, nije iz onog paketa.
Da vratim onaj pa da probam?

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Mene si naveo a imam utisak da nisi koristio moj paket onakav kakav je. Molim te da me uveris da si bez ikakvih intervencija uradio bas tako kako sam napisao u postu koji si naveo kako bih mogao i hteo da pokusam da pomognem. ...skrinsotima sadrzaja foldera, same interne memorije ...da bi dobio tu gresku postoji tvoja nedoslednost a ja treba da provalim gde ...pa pomozi mi onda. :)

Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
226
Jesam sve kako treba uradio, samo sam zamenio tvoj global fajl, posto nije htela da se pokrene.. izbacivalo mi onu gresku sto sam naveo.
Ni sa drugim global nije htelo, pa pitam te da vratim onaj tvoj global sto je bio, pa raspakujem ovo sto je nenad postavio pa da probam (ako ima veze koji je global fajl)?

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Nije problem u samom global.cfg, problem je u putanjama, u postojanju drugih foldera addons, next_gen, primo, igo ...u nebrisanju device.nng fajla ...ali ti si oskudan sa informacijama pa ni ja ne mogu biti opsirniji. Dao sam ti bar ideju, potrazi sam kad nisi hteo da se ogrebes za pomoc.

Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
226
Ok.. prvi put je iGO na ovom tabletu, nema drugih foldera addons, primo, nema device.nng nigde isl.. Uradio sam sve kako si rekao.. nemam mem karticu, znaci prebacio sam na njegovu mem
Verovatno treba da dodam neku putanju ili nesto u sys

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Aj proveri da li se putanja tvog iGO_NextGen foldera (koju ces ocitati u fajl menadzeru) podudara sa putanjama koje su upisane u sys.txt. Ako ne onda dopisi svoju putanju...

Natrag