Signup Now
Da bi mogli da pišete na forumu, otvarate nove teme, kao i da vidite download
linkove morate prvo da se registrujete.

Ukoliko Vam nije jasan proces registracije, molimo vas da kliknete OVDE
Ako ste zaboravili lozinku, kliknite OVDE :)

HERE WeGo GPS Navigacija

Diskusija u 'Android' započeta od braonpas, 28.09.2014.

 1. david0vich

  david0vich

  Postova:
  50
  Zahvala:
  26
  Pol:
  Muški
  Lokacija:
  Nynäshamn, Sverige
  Instaliraj na ispravnom telefonu Here WeGo i download-uj mape na externnal storage.
  Posle toga tu SD karticu prebaci u LG i prekopiraj folder /sdcard/Android/data/com.here.app.maps/files/.here-maps na internu memoriju LG-a sa istom putanjom. Koristi neki file explorer koji prikazuje skrivene foldere
   
  Poslednja izmena: 15.05.2017
 2. Mapkc

  Mapkc

  Postova:
  55
  Zahvala:
  63
  Lokacija:
  Bgd
  Ili sa ispravnog uređaja pusti bluetooth tethering pa posle povezivanja potvrdi da hoćeš da deliš i internet. Ili isto to ali USB tethering.
   
 3. mikan_89

  mikan_89 Član

  Postova:
  5
  Zahvala:
  0
  Ubacio apc. Total commandera u LG i sa sd kartice prekopirao folder sa mapama ali ipak nece. Pri pokretanju navigacije opet trazi internet konekciju.
   
 4. pera.simic

  pera.simic

  Postova:
  380
  Zahvala:
  425
  Pol:
  Muški
  Lokacija:
  xxx
  Da probam da pomognem...
  Instaliras navigaciju i podesis sve kako zelis na bilo kojem drugom telefonu koji ima root. Onda sa Titanimu Backup napravis kopiju.
  HTML:
  http://mobilism.org.in/2017/04/12/titanium-backup-%e2%98%85root-v8-0-0-1-promodacosupersu-mod-lite/
  Onda na svom telefonu instaliras Titanium Backup uz naravno root i samo vratis to sto si sacuvao.
  Ovim bukvalno dobijes kopiju klon aplikacije navigacije ali sa svim podesavanjima i podacima u originalu.
  Ovako resavas problem 100%...
   
 5. david0vich

  david0vich

  Postova:
  50
  Zahvala:
  26
  Pol:
  Muški
  Lokacija:
  Nynäshamn, Sverige
  Probaj ovaj perin metod.Ja sam do sada uspesno prebacivao mape na druge telefone da ih ne skidam dva puta za svaki telefon.
   
 6. navigas

  navigas

  Postova:
  560
  Zahvala:
  2.478
  Pol:
  Muški
  Lokacija:
  Beograd
  Update HERE WeGo mape Srbije, 287.8 MB
  20.08.2017.

  Ažurirao sam HERE mape u HERE WeGo navigaciji.
  Mapa Srbije je sa 287.4 MB povećana na 287.8 MB. Međutim, kao što je drugar @Bocky72 naglasio, veličina nije od presudnog značaja. Mnogo su važnije promene koje je popravljena mapa donela. Takođe, zapazio sam da je ispravljena i mapa Grčke.

  [​IMG]

  Najvažnije i suštinske promene su:

  1. Novi bulevar na Novom Beogradu je sada korektno rutabilan, za razliku od HERE sajta.
  2. Saobraćajnice do (i od) železničke stanice Prokop su takođe rutabilne.
  3. Ucrtana je deonica novog autoputa u Grčkoj, južno od Soluna...

  U prilogu su slike pogrešnog rutiranja na HERE sajtu na bulevaru na Novom Beogradu, takođe i ista ruta u iGO navigaciji. Na slikama Hajd Park se vidi kako i dalje HERE sajt pogrešno tretira saobraćajnice do stanice Prokop. Tu je i pogrešno rutiranje iGO sa HERE mapom u Grčkoj. Možda HERE navigaciju ne koristi veliki broj članova. Ipak, pomenute velike promene su bitne jer je sada sigurno da će se pojaviti i u mapama navigacija koje takođe koriste HERE mapu ...
   

  Dodate datoteke:

 7. Goku 90

  Goku 90

  Postova:
  31
  Zahvala:
  6
  Pol:
  Muški
  Lokacija:
  Beograd
  Apdejtovao sam navigaciju na google play-u, i sada mi nudi samo jednu rutu kada je koristim van mreze, da bih dobio vise opcija moram da ukljucim internet, glupost.

  edit. Sad sam video da nije tako za sve destinacije, kod mene je u pitanju ruta BG-banja Kanjiza, ranije sam imao tri opcije bez interneta koje i sad imam ali ako ukljucim internet, a ovako samo jednu, i to duzu i vremenski i po kilometrazi.

  edit2. Sad namestam rutu u pravcu banja Kanjiza-BG, i u zavisnosti od krajnje lokacije u Beogradu ona menja rutu na samom pocetku u banji, nekad ide ka Subotici, a nekad ka Senti, iako se posle ide autoputem, dakle isti put, bas nema logike.
   
  Poslednja izmena: 26.08.2017
 8. navigas

  navigas

  Postova:
  560
  Zahvala:
  2.478
  Pol:
  Muški
  Lokacija:
  Beograd
  Kao i u realnom životu, najkasnije se uoče greške koje su blizu nas...Večeras sam vozio do jedne ulice u komšiluku, u Žarkovu. Probao sam novi apdejt HERE WeGo navigacije. I imao šta da vidim. Novi apdejt mape je nešto popravio...Ali i pokvario ono što je ranije bilo dobro ucrtano

  [​IMG]

  [​IMG]

  Na prvoj slici se vide neshvatljivi prekidi u ulicama koji u stvarnosti ne postoje. Situacija je kao na slici Google Street View. Nema prekida ni u ulici Braće Vučković a ni u Prote Milorada Pavlovića. Svaki komentar je suvišan. Jedino bih podsetio drugara @ivica122 koji je sličan slučaj pronašao u Grčkoj, post #168, tema GPS Mape upoređivanje i analiza...ali u Google Mapi. Eto objašnjenja i za onu glupost u rutiranju u blizini Sivote i Parge. Tada sam pretpostavio da postoji prekid ali se on ne vidi. HERE je transparentan, sve se vidi...

  Ne smeta mi što je sada rutiranje do adrese u toj ulici ovako nakaradno, kao u prilogu. Ionako je navigacija HERE WeGo sve gora i gora. Smeta mi što će se ove gluposti tek pojaviti u narednom apdejtu HERE mape za iGO i ostale navigacije koje koriste ovu, moram reći, već problematičnu mapu...Inače, iGO navigacije sa mapom HERE 2017.Q2 rutiraju korektno. Kod njih su oba dela u ulicama, označena brojevima 1 i 2, ispravno ucrtana...

  Koliko li je samo ovakvih grešaka u mapi Srbije !?
   

  Dodate datoteke:

  ivica122, chifta i pizzydmgm se ovo sviđa.

Preporučite stranicu