Signup Now
Da bi mogli da pišete na forumu, otvarate nove teme, kao i da vidite download
linkove morate prvo da se registrujete.

Ukoliko Vam nije jasan proces registracije, molimo vas da kliknete OVDE
Ako ste zaboravili lozinku, kliknite OVDE :)

Dva osnovna problema sa mojom trgovinom

Diskusija u 'Poslovanje' započeta od SlavkoG, 27.11.2012.

 1. SlavkoG

  SlavkoG Član

  Postova:
  2
  Zahvala:
  0
  Lokacija:
  Novi Sad
  [FONT=Arial, sans-serif]Pozdrav svima na forumu!


  Imam trgovinu i dva glavna problema. Prvi je, šta da ur[/FONT][FONT=Arial CE, sans-serif]adim sa proizvodima koji se nagomilavaju u skladistu i koje ne uspevam prodati kao što sam očekivao?

  Drugi je, želeo bih znati šta kupcima treba, šta inače kupuju i koliko su spremni to da plate. Ova informacija mi je zaista važna jer smatram da bih onda z[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]nao koliko proizvoda nabaviti i po kojoj ceni prodavati.[/FONT]
   
 2. MaciBiceps

  MaciBiceps

  Postova:
  1
  Zahvala:
  0
  Lokacija:
  Beograd
  Pozdrav, ovako...
  Mislim da sam preko galoo-a uspeo rešiti oba problema.
  Ono što sam uradio je, postavio sam proizvod na galoo.com i odredio cenu. Kupac mi je dao ponudu za koliko on želi da kupi moj proizvod. Ako je njegova ponuđena cena na granici sa mojom, transakcija se odvija automatski. Na galoo.com, kada postavljate proizvod koji prodajete, ne morate navesti ime svoje firme. Na taj način niko ne zna da ste prodali nesto po nižoj ceni. Naravno, ako želite, možete navesti ime svoje firme ali ne morate je povezati sa proizvodom koji prodajete.
  Što se tiče drugog pitanja, šta kupci žele i koliko su spremni to da plate, ja jednostavno odem na galoo i pogledam koje zahteve ljudi postavljaju. Ako vidim da postoji zahtev za proizvodom koji mogu prodati, jednostavno ponudim ili pregovaram oko cene s tim kupcem.
  Kada ste na galoo registrovani prodavac, takodje dobijate poruku ako je neko zainteresovan da kupi proizvod iz kategorije pod koju ste postavili svoj proizvod.
  U suštini, sve što radite u stvarnom životu, možete i onlajn. Komunicirati sa potrošačima i prodavati im ono što žele ili im ponuditi druge proizvode. Ako želim, mogu razgovarati i sa onim kopcima koji nikada nisu posetili moju onlajn trgovinu. Oni su tačno “pred mojim vratima” a ja odlučujem gde i po kojoj ceni želim nešto prodati.
   

Preporučite stranicu