Signup Now
Da bi mogli da pišete na forumu, otvarate nove teme, kao i da vidite download
linkove morate prvo da se registrujete.

Ukoliko Vam nije jasan proces registracije, molimo vas da kliknete OVDE
Ako ste zaboravili lozinku, kliknite OVDE :)

Da l' je moguće: Proleće bez rialitija

Diskusija u 'Reality Shows' započeta od sendi, 09.04.2012.

 1. sendi

  sendi Legend

  Postova:
  29.060
  Zahvala:
  146
  Da l' je moguće: Proleće bez rialitija


  Blic


  Nakon završetka kontroverznog rialitija „Parovi“, domaća televizijska publika moći će da odahne ovog proleća, barem kada je ovaj format u pitanju, jer novih rialitija neće biti.


  [​IMG]

  Domaće TV stanice odustale su od novih serijala rialiti programa, najpre zbog prevelikih troškova, a potom zbog sve manjeg interesovanja gledalaca.


  Trenutno se emituje još samo „Survivor“, a pošto i ovaj šou bude gotov, sledi poduža pauza jer od najava za novu sezonu „Farme“ na „Pinku“ zasad nema ništa, kao ni od novih avantura ukućana „Velikog brata“.

  Veliki brat

  [​IMG]

  Prva sezona emitovana je još 2006, a 2011. rađen je poslednji serijal, koji je bio regionalnog karaktera i za sada nema planova za novu sezonu ovog rialitija.


  Farma

  [​IMG]

  Do sada su emitovane tri sezone, od 2009, i mada je četvrta bila u planu, producenti su odustali jer je ovakav šou veoma skup, a i interesovanje gledalaca je iz sezone u sezonu jenjavalo. Poslenji pobednik bila je Katarina Živković.


  Parovi

  [​IMG]

  S kraja 2010. počelo je emitovanje prvog od dva serijala ovog rialitija, koji je pažnju privlačio uglavnom zbog tuča i seksa u šouu. Zbog prevelikih troškova neće biti trećeg serijala.


  Operacija trijumf

  [​IMG]


  Prva i jedina sezona ovog rialitija emitovana je na B92 2009. godine. Pobednik je bio Bosanac Adnan Babajić. On nije zabeležio neki veći uspeh u muzici, a serijal više nikada nije emitovan.

  Prvi glas

  [​IMG]


  Iako je najavljivana još jedna sezona ovog muzičkog šoua koji je prošle jeseni privukao veliku pažnju, realizacija je zasad neizvesna. Prvi i zasad jedini pobednik je Davor Jovanović.

  Top model

  [​IMG]


  Neda Stojanović verovatno je prva i jedina pobednica „Top modela“, koji je emitovan prošlog proleća, a o nastavku nema reči. Ivana Stanković, voditeljka i zaštitno lice, sučila se s tužbom da je ukrala ideju za šou.

   

Preporučite stranicu