Signup Now
Da bi mogli da pišete na forumu, otvarate nove teme, kao i da vidite download
linkove morate prvo da se registrujete.

Ukoliko Vam nije jasan proces registracije, molimo vas da kliknete OVDE
Ako ste zaboravili lozinku, kliknite OVDE :)

10 stvari koje odbijaju muškarce: Od devete – SVI bježe!

Diskusija u 'Ljubav - Seks - Romantika' započeta od crvendac_011, 21.07.2017.

 1. crvendac_011

  crvendac_011 Always a lady Moderator

  Postova:
  34.947
  Zahvala:
  20.162
  Pol:
  Ženski
  Lokacija:
  Beograd
  10 stvari koje odbijaju muškarce: Od devete – SVI bježe!

  [​IMG]

  Već se odavno zna da muškarce ne privlače baš sve stvari koje žene rade :). Čak i ako ste najljepša žena na svijetu, postoje neke stvari koje muškarci jednostavno ne mogu podnijeti.

  Štoviše, određene stvari ih odbijaju. Donosimo deset najčešćih.

  Pretjerani feminizam

  Ovo se odnosi na žene koje misle da su žene jedine koje pate i da su muškarci krivi za to. I ne, ne govorimo o ženama koje se samo protive muškom šovinizmu.

  Pričamo o ženama koje govore loše stvari o muškarcima i utječu na druge žene da isto razmišljaju o jačem spolu. To su žene koje misle da su žene bolje od muškaraca, umjesto da ih tretiraju sebi ravnima.

  Opsjednutost karijerom

  Ne, ne govorimo o ženama koje svoju karijeru shvaćaju ozbiljno. Zapravo, muškarci vole i poštuju takve žene.

  Pričamo o ženama koje su opsjednute radoholičarke i koje nemaju drugi život osim svoje urede i položaj u tvrtki.

  Zloba

  Čak i da izgledate kao Miss svijeta, ako ste “rospija” i zlonamjerni, bit ćete odbojni muškarcima. Muškarci više vole žene koje su jednostavne i drage.

  Žene koje su zle prema ljudima oko sebe, rijetko imaju udvarače.

  Pretvaranje

  Pokušajte biti netko drugi i muškarac će bježati kilometrima od vas, sljedeći put kada vas slučajno vidi. Muškarci vole žene koje su svoje. Žena koja pokušava imitirati nekog drugog samo dokazuje da nema dovoljno materijala da se sama dokaže.

  Uostalom, pretpostavka je i da su takve žene nesigurne. Žene “lažnjaci” se sviđaju… – nikome!

  Neurednost

  Ne morate izgledati kao seks simbol da bi se dopali muškarcima. Oni imaju tendenciju da im se svjesno ili nesvjesno sviđaju žene koje su reprezentativne i vode računa o sebi i svom izgledu.

  Dakle, žene koje se ne brinu o svojoj higijeni, imaju neurednu odjeću, kosu i nokte ili neugodan miris (!!!) će uvijek biti odbojne muškarcima. Ali, to već odavno znamo.

  Neprestana priča

  Muškarci vole žene koje su dobri “slušatelji”. Kao što žene vole pričati, tako vole i muškarci. Radi se samo o tome da oni više vole pričati s osobama koje su im bliske. Međutim, ako mu žena ne da priliku da priča, on će osjećati da ga ona guši.

  Muškarci percipiraju žene koje neprestano pričaju i od kojih ne mogu doći do riječi kao osobe kojima je stalo samo do samih sebe.

  Pretjerana posesivnost

  Svima se sviđa osjećaj da su voljeni i da se netko brine za njih. Međutim, ako se ponašate kao da posjedujete muškarca i ako ste ljubomorni svaki put kada on priča s nekom drugom ženom, to samo pokazuje koliko ste nesigurni u sebe.

  Nijednom muškarcu se ne sviđa takvo ponašanje. Jednom će mu biti dosta ispada.

  Konstantno zanovijetanje

  Ako imate nešto reći, recite to već jednom i recite na način da vas osoba nasuprot sluša. Ne morate zanovijetati, cviliti i žaliti se.

  Konstantno zanovijetanje je stvar koja muškarce najviše nervira.

  Negativnost

  Svatko voli pored sebe imati osobu koja je opuštena i pozitivna. Osoba koja se stalno žali na nešto i plače je ništa više nego slabić. A slabići nisu privlačni.

  Zašto bi muškarac želio biti sa ženom koja ga stalno “spušta” svojim problemima? Svatko će radije biti s nekim tko ga, uglavnom, uzdiže i čini sretnim.

  Nepoštivanje

  Ovo se odnosi na muškarce, kao i na sve osobe i stvari koje su vezane za njih. Nijedan muškarac neće tolerirati ženu koja ne poštuje stvari koje njemu nešto znače. Ovo se odnosi na njegovu obitelj, prijatelje pa čak i hobije.

  Žena koja prihvaća i poštuje muškarca onakvog kakav je samo dokazuje koliko je zrela i koliko ima razumijevanja. Međutim, žena koja ne poštuje muškarca dokazuje sasvim suprotno.

  (Minimagazin.info)
   

Preporučite stranicu