Smiješne vijesti

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Bosanac pao u komu i vidio Njemačku na kraju tunela

Izvor:newsbar tv

Mahir je jednog dana kao i svakog drugog došao na gradilište koje njemu i njegovoj obitelji predstavlja kruh i Marlboro svagdašnji. Prije posla je sjeo, zapalio cigaretu i stao maštati o boljem životu negdje daleko gdje je trava zelenija, ptice pjevaju devetu simfoniju, a Mercedesi rastu na stablima. U tom trenu došlo je do totalnog pomračenja; naime, Mahiru je na glavu s gornje etaže gradilišta pala puna ambalaža piva koju su kolege baš nosili na hlađenje. Mahir je trenutak nakon toga osjetio da lebdi iznad miješalica i ulazi u loše šalovani tunel kroz koji je jurio kao u novom Audiju.

Ugledao je svjetlost na kraju tunela i počeo grabiti prema njoj, a onda se susreo s velikom tablom na kojoj je pisalo Minhen.

Na kraju tunela ga je dočekala bijela djeva s aureolom imenom Angela. Tada se probudio i iznad sebe vidio Harisa koji mu je na čelu držao hladno pivo i šamarao ga da se probudi.
Mahir tvrdi da je zbog ovog iskustva postao religiozan jer je spoznao da postoji božica Angela pa će dati sve od sebe i živjeti dobar i pošten život kako bi zaslužio odlazak u Kraljevstvo Angelino.
 
Poslednja izmena:

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Snoop Dogg zbog proboja na balkansko tržište promijenio ime u “Snoop Maajka”

Izvor:newsbar tv

Dobre vijesti stižu nam s američke zapadne obale: Jedan od najpoznatijih američkih repera i UN-ovih ambasadora dobre trave „Snoop Dogg“ odlučio je u čast balkanske scene promijeniti svoje umjetničko ime u „Snoop Maajka“. Snoop kaže da jako poštuje i voli balkansku hip hop scenu i zato je pri redovnoj mjesečnoj promjeni imena odlučio odati počast najpoznatijem balkanskom reperu.

Ako se na Balkanu ne uspije probiti s novim imenom, voljan ga je promijeniti u “Snoop Aleksić” kako bi se umilio fanovima turbofolka.

Snoop je najpoznatiji po svojim aferama s marihuanom, a karijera mu je nakon brojnih uhićenja išla samo uzlaznom putanjom pa je i vlasnik nekoliko platinastih nargila. Ekonomisti upozoravaju da će Snoop ovim potezom možda obogatiti balkansku hip-hop scenu, ali i bitno osiromašiti tržište drogom.
 
Poslednja izmena:

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Zagorec s podvojenom ličnošću već 17 godina tuži sam sebe

Izvor:newsbar tv

U naselju Črešnjevec u Krapinsko-zagorskoj županiji svjedočimo jednom vrlo neobičnom sudskom sporu koji se vodi već godinama između Štefa Brleka i Štefa Brleka na istoj kućnoj adresi. Štefu je prilikom sistematskog pregleda dijagnosticiran disocijativni poremećaj ličnosti, poznat i kao poremećaj višestruke ličnosti.

Iste te godine Štef Brlek tuži Štefa Brleka tj. samog sebe, za bespravni uzgoj brajde na njegovom zemljištu, što rezultira protutužbom Štefa Brleka za bespravno podignuti kat kuće.

Nakon toga Štef Brlek truje prasca Štefu Brleku koji ljutit iz revolta stavlja cijeli grozd u bačvu mladog mošta što rezultira manjom kiselošću i samim time gubi prepoznatljivi buke zagorskog vina. Tako su se međusobni sukobi i tužbe samo nizale poput neplaćenih računa
u domaćinstvima hrvatskih građana.

U jednoj od bezbrojnih sudskih tužbi, Štef tuži svoju suprugu Katicu za preljub sa Štefom i taj čin nevjere je najveći razlog učestalih fizičkih obračuna koji u ovom slučaju završavaju samoozljeđivanjem.
 
Poslednja izmena:

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Mladi Hercegovac nakon ženidbe napustio roditeljsko gnijezdo te odselio na gornji kat obiteljske kuće

Izvor:newsbar tv

Mladi Hercegovac nakon ženidbe naputio roditeljsko gnijezdo te je odselio na gornji kat obiteljske kuće.

Svakome u životu dođe vrijeme da u jednom trenutku života napusti roditeljsko gnijezdo. Taj trenutak je svojevrsni šok, kako za osobu npušta sigurnost roditeljskog doma, tako i za roditelje koji svoje dijete puštaju u vanjski svijet gdje ga više neće moći svakodnevno štititi.

36-godišnji Anto iz Šuice tako je nakon vjenčanja sa svojom novoizabranom suprugom odlučio napustiti roditelje i odseliti kat povrh njih u obiteljskoj kući.

Antini roditelji teško su podnijeli rastanak, pa tako otac više ne priča s njim, a majka se nada da će se neće odati drogi i alkoholu bez njenog nadzora u tuđini.
Anto tvrdi kako mu samostalni život sa suprugom uvelike odgovara, jer kad poželi malo intimnosti sa svojom ženom, dovoljno je samo zaključati vrata spavaće sobe, kako njegova majka ne bi baš tada ulazila i ispravljala pogreške svoje snahe.
 
Poslednja izmena:

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
RODITELJI KUPANJEM U FONTANI PROSLAVILI POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE

Izvor:Njuz

Više desetina roditelja kupalo se u fontani na Trgu Nikole Pašića, čime su proslavili kraj letnjeg raspusta i početak nove školske godine.
Najviše je bilo roditelja đaka od prvog do četvrtog razreda Osnovnih škola, koji su skakali u fontanu, prskali se i uzvikivali “Gotovo je!”, “Škola!” i “A sad adio”.

Jelena Ilić, majka čiji sin ide u drugi, a ćerka u treći razred, kaže da je tokom celog avgusta odbrojavala dane do prvog septembra.

– Lepo je krajem juna malo više vremena provoditi sa svojom decom, kao i u julu, pogotovu što smo išli na more. Ali onda je došao avgust, kome kao da nikad nije bilo kraja – kaže naša sagovrnica.

Milutin Grašić, koga smo prekinuli dok se zaletao da skoči “bombu”, kaže da se ni kao dete ovoliko nije radovao završetku škole.

– Volim svoje male anđele najviše na svetu, ali bogu hvala pa ću ih sada malo manje gledati, jer će biti u školi, u dnevnom boravku i na časovima engleskog, plivanju i karatea. Možda ih upišemo na još dva-tri sporta preko vikenda – kaže naš sagovornik.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Umirovljenici odlaze na liječenje u tramvaje umjesto u toplice jer im išijas prođe čim vide slobodno mjesto

Izvor:newsbar tv

Liječnici izdaju sve više uputnica za tramvaje, koji su postali omiljena destinacija umirovljenika s išijasom i sličnim problemima.
Donedavno su doktori slali umirovljenike u toplice i na fizioterapiju, no čini se su sredstva javnog prijevoza jedina mjesta koja u potpunosti uklanjaju simptome.
Tome su dokaz brojni umirovljenici koji počnu trčati i dobiju nadljudsku snagu čim ugledaju slobodno mjesto u tramvaju. Liječnici još uvijek ne znaju što je točno uzrok takvoj nagloj navali vitalnosti, no pretpostavljaju da je za sve odgovorna visoka koncentracija čestica češnjaka u zraku do koje dolazi kada se u istom tramvaju nađe više umirovljenika.

Kako bi omogućili nesmetan oporavak umirovljenicima, ZET u tramvaje uvodi i brzu prometnu traku za sve one umirovljenike koji jure do slobodnog mjesta.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Vozača MAN-ovog kamiona koji je zabunom umjesto dizela natočio super, prijatelji sad zovu Superman

Izvor:newsbar tv

56-godišnji Nijemac iz Munchena, Faris Feratović nije mogao niti sanjati kako će ga jedna pogreška obilježiti cijeli život. Vraćajući se kući sa slušaonice Halida Bešlića u Fürstenfeldbrucku, Faris je u vidno alkoholiziranom stanju zastao na benzinskoj pumpi ne bi li natočio svoj voljeni kamion marke MAN, koji mu život i kruh znači.

Pod snažnim utjecajem alkohola, smeten stihovima “neću, neću dijamante” koji su mu još odzvanjali u glavi, Faris je u svoj voljeni kamion natočio Eurosuper 98.

Nesvjestan te činjenice, ovaj fetivi Nijemac pokrenuo je svoj kamion i nastavio svoj put prema kući, a ono što je usljedilo nakon par pređenih metara ući će u povijest. Od kada se vijest o ovoj nezgodi proširila među njemačkim kamijondžijama, nesretni Faris dobio je nadimak Superman te ga zadirkuju na svim kamijonskim stajalištima od Flensburga do Rosenheima. Iako nesretni Nijemac ima nadimak koji će ga pratiti cijeli život, sretan je što nije pod utjecajem alkohola sa svojim kamijonom sletio u dolinu Rajne jer bi onda bio MANdolina.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Stiže bosanska verzija Whatsupa pod nazivom ‘Š’a ima?!’

Izvor:newsbar tv

Popularni sustav za slanje poruka Whatsup najavio je lokaliziranu verziju za tržište Bosne i Hercegovine pod nazivom “Š’a ima?” Kako su u BiH zbog nižeg standarda jako popularni tzv. “mesindžeri” jer je moguće poslati gotovo beskonačan broj poruka za mali novac, konkurencija je velika. Stoga su u Whatsup odlučili zadominirati svojim bosanskohercegovačkim “Š’a ima?” Prilikom javljanja prijateljima preko “Š’a ima?” automatski šaljete pozdravnu poruku “Kako žena i djeca?” Kad vam se na “Š’a ima?” javi nepoznati broj, aktivirat će se njegov obrambeni sustav i priupitat pošiljatelja: “Čiji si ti?”.

Naravno, uz svaku poruku i poslanu fotografiju moguće je namjestiti i BiH lokaciju na kojoj se nalazite uz pomoć GPS-a ili kako se to u ovom mesindžeru zove: “Đe sam, ba!” Naravno, sam razvoj aplikacije nije prošao bez problema.
Pored već standradnih emotikona za Bosnu i Hercegovinu: džezva kahve, baklava, ćevapi, programeri su stavili i emotikon za burek s mesom i burek sa sirom što je izazvalo salve negodovanja, jer kako kaže drevni bosanski zakon o pekarskim proizvodima: Samo je burek s mesom, sve ostalo su pite.

Programer koji je stavio taj emotikon je otpušten, a za izmirenje s domaćim življem stavljeni su i emotikoni za rahat lokum i urmašice.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Čovjeka koji se tri dana nije ulogirao na Facebook proglasili mrtvim

Izvor: newsbar tv

39-godišnji Marko K. proglašen je mrtvim nakon tri dana što nije se ulogirao na Facebook, prenosi Hina. Supruga nesretnog Marka prijavila je njegov nestanak policiji nakon što je Marko otišao na službeni put te se ni nakon 12 sati nije nigdje tagirao niti objavio status o ispijanju kave na nekoj od benzinskih crpki na putu do svog odredišta. Policijskim očevidom utvrđeno je da se Marko nije ulogirao 3 dana, što je dovoljan razlog prekidu policijske potrage.

Iz MUP-a tvrde, da iako je u tom vremenu obavio čak 3 telefonska razgovora sa suprugom, to nije nikakav dokaz da je živ ili da postoji.

Za kraj saznajemo kako je Facebook često služio kao ključni dokaz u raznim sudskim procesima kod bračnih partnera, poput onog gdje je bračnom paru brak proglašen nevažećim jer nisu imali niti jednu fotografiju s vjenčanja, ili pak slučaj u kojem novopečena supruga nije na Facebooku promijenila prezime iz djevojačkog u muževo u zakonskom roku od 2 dana.
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Ekonomski fakultet uvodi smjer ‘čekanje na burzi’

Izvor: newsbar tv

Dobre vijesti stižu nam s ekonomskog fakulteta koji je najavio uvođenje smjera koji će svim studentima jamčiti stopostotno zaposlenje nakon fakulteta. Radi se o smjeru “čekanja na burzi” koji kad se završi daje vam zanimanje “čekatelja na burzi”. Nakon tri godine možete biti baccalaureus “čekatelj na burzi”, ili nakon pet godina studiranja magistar struke “čekatelj na burzi”.

Bez obzira koju dužinu studiranja odaberete, trogodišnji ili petogodišnji, mjesto “čekatelja na burzi” vam je zajamčeno.

Od najzanimljivijih predmeta na ovom novouspostavljenom smjeru izdvojili bi katedre: “Redovno prijavljivanje na burzu”, “Rizici ako vas ne daj bože zaposle” i “Kako satima stajati u redu a da ne dobijete vene na nogama”. Ono najbolje u cijeloj ovoj vijesti je da ekonomski fakultet neće imati ograničenje broja studenata koji se mogu prijaviti za ovaj smjer, jer isto tako ni zavod za zapošlajavanje nema ograničenja u tome koliko će “čekatelja na burzi” primiti na posao.
 
Natrag
Top