Poslednja vremena

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.255
Pa upitnik nije suprostavljanje, nego znači pitanje. Ti sebe otkrivaš kroz ono što govoriš drugome, pošto voliš da se suprostavljaš skoro svemu što mi iznosimo.

Opet svoje nedostake (ili savladane nedostake) pripisujes drugima. Ajde da se ne bavimo sobom. Jel moze?
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.255
Ti ih projektuješ, pokazuješ kroz druge, to je još gore.

Samo sam dao konstataciju, ko kaže da se bavim tobom.

Ne upiri prstom u druge, bavi se svojim gresima, a sta je kome u srcu, prepusti Bogu. Nemas ti sta da konstatujes, nisi ti pozvan na to , vec da savladavas licne nedostatake.. Ne ocekuj da ti se pravdam za bilo sta sto si ti umislio...
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.255
Taj stih važi za one koji ne vide svoje nedostatke, svakako da u Bibliji imamo primjere ukazivanja na grijeh.
Imamo primere ukazivanja na greh i to po pravilu uvek cine Bozji ljudi. A ti si niko i nista. Ili ces tvrditi da si prork kao Laodikeja??? Da si svet i da si pobedio sve nedostatke?

Onda mi reci moje grehe, da te poslusam i pokajem se kad ih znas? Nego ne znas nista, cak nisi nista ni pogodio, sto bi covek ocekivao da ces pogoditi posto se dugo znamo!

Najgore je da ti nisi savladao ni sopstvene slabosti a upires prstom u druge! A kad upires prstom onda svoje nedostatke pokazujes. Cak i za DarthShone-a tvrdis da je formalista.. Svima pripisujes iste svoje nedostatke. A prethodmo sam te upozorio na taj tvoj formalizam. Pa si to izokrenuo protiv nas govoreci kako smo mi formalisti.

Toliko si tvrdoglav, da sve izokreces protiv nas. Zato tebi pomoci ni nema, jer si tvrdoglav.

A tvrdoglavost je odlika fariseja!
A jesam li ja rekao da trebaš? :beee:

I ne trebam da te slusam, jer da si ti nadahnut na bilo koji nacin, znao bi moje grehe, koje nije da nemam. Ali nisu ovi koje ti navodis!

I ja tebe ne osudjujem, nego kao brata molim da prestanes da upires prstom, i povedes racuna o svojim gresima, a ne da se stalno bavis tudjima. Svi smo mi gresni, neko manje neko vise.

I prestanimo sa ovim, jer nije bitno sta ti mislis o meni ili ja o tebi... Oboje mozemo pogresiti, a samo Bog zna srca..
 
Natrag
Top