iGO NextGen Navigacija

Učlanjen(a)
23.10.2015
Poruka
408
Nisam.


Uninstalirao sam Igo,
obrisao save folder i ponovo intsalirao iGo.
Sada radi kako treba.

Hvala, once more.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
17.10.2012
Poruka
1
da li je neko uspeo da pokrene iGO nextgen na Oreo sistemu?
pojavi se crn ekran pri pokretanju...
 
Učlanjen(a)
10.02.2017
Poruka
35
Isti sam problem imao i ja. Na stock oreu radi,ali na custom romu nece. Na njemu mi je jedino radio arimijev avic sa i bez pongo skina. Mada mi sad radi i gift sa pongo skinom bez problema. Sta se desilo neznam,ali nekoliko poslednjih verzija roma radi. Ne znam koji telefon imas,i koju verziju orea. Meni je poslednja januarska. Proveri u playstore da ti nije ukljucena zastita tj skeniranje aplikacija
 
Učlanjen(a)
09.05.2009
Poruka
204
Jedno pitanje za ljude koji su upuceni u iGO...
Da li ima neki dodatak za igo kao sto je smart bluetooth kod sygica( da povezem glasovno navodjenje sa multimedijom u autu)
Unapred hvala :)
 
Učlanjen(a)
26.02.2017
Poruka
146
Probao si I ne radi ili postavljas pitanje samo onako? Nextgenu na Androidu ne trebaju nikakvi dodaci za to, a za različito ponašanje zvuka na BT prijemniku možda budeš trebao da se poigras sa menjanjem audio strim kanala ...kod Androida je BT na kanalu 8

Астал да блиста бејби!
 
Učlanjen(a)
09.05.2009
Poruka
204
Nisam probao jer ne znam kako bih to izveo.
Pomislih mozda ima neka varijanta kao na Sygic-u pa rekoh da pitam mozda neko zna
 
Učlanjen(a)
26.02.2017
Poruka
146
Ti u stvari hoćeš da te neko prvo nauci da plivas pa da tek onda udjes u vodu. Ali, redosled je ipak obrnut. ;)
Vremenom, kad se malo izverziras videćeš i da ne postoji ama baš ništa po čemu bi Nextgen trebalo da se ugleda na Sygic a da je puno toga što Sygic može da nauči od Nextgena.

I opet, povezi uređaje i pusti ih u rad, najverovatnije će odmah sve biti onako kako želiš a ako budeš imao posebne zelje onda opisi kako jeste a kako bi ti želeo da u stvari bude (takav komfor ti nudi samo iGO ;) ) .
Daj da pričamo o problemima koji stvarno postoje a ne o nečemu što ti pretpostavljas da će biti problem samo zato što to na nekoj tamo lošoj aplikaciji možda jeste problem.

Астал да блиста бејби!
 
Član
Učlanjen(a)
19.02.2013
Poruka
75
Koji je sad IgoNG aktuelan? Prvi post je odavno ažuriran (juni 2016), a sa ove strane baš dosta postova unazad nema IgoNG. Ne zamerite, admini i ostali, ali je tema tako koncipirana.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
 
Natrag
Top