Zaljubi se u nekoga tko će ti biti i najbolji prijatelj i ljubavnik u isto vrijeme

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Zaljubi se u nekoga tko će ti biti i najbolji prijatelj i ljubavnik u isto vrijeme

108ff8.jpg


Zaljubi se u nekoga tko će te voljeti bezuvjetno. Tko će prihvatiti se tvoje mane, nedostatke, nesavršenosti i koji će u tebi stvoriti osjećaj da si vrijedna da te ima.

Zaljubi se u onog koji će se boriti za tebe, unatoč poteškoćama i olujama koje dođu u život. U onog tko će razumjeti tvoje ludosti i ponekad tvoja možda i nepromišljena ponašanja. U onog koji će te smiriti kada se osjećaš uzrujanom. U onog tko će s tobom razgovarati pun ljubavi nakon duge svađe.

Zaljubi se u nekoga tko će cijeniti tvoj trud, a koji će te voditi i pružiti ti podršku u ostvarivanju tvojih ciljeva. Tko će na kraju dana biti pokraj tebe. Tko će voziti satima samo da vidi tvoj osmjeh. Zaljubi se u onog tko će uvijek biti uz tebe ma što god da se dogodi.

Zaljubi se u nekoga tko će te poljupcem učiniti da se osjećaš najposebnijom ženom na svijetu. Tko će učiniti da unutar sebe osjetiš erupciju senzualnosti. Tko će ti otpjevati nježnu pjesmu da lakše zaspeš i ujutro čim otvoriš oči ugledat ćeš njegovu lijepu poruku za početak dana.

Zaljubi se u nekoga tko će ti biti i najbolji prijatelj i ljubavnik u isto vrijeme. Tko će s tobom kasno navečer jesti čokoladu kako bi se ti osjećala bolje. Tko će s tobom dugo razgovarati o bilo čemu.

Zaljubi se u onoga koji će te nasmijavati, s kojim se poput djeteta možeš zabaviti. Tko će te ponosno i neumorno držati za ruku pokazujući svima kako je pravi sretnik što te ima.

(Atma.hr)
 
Natrag
Top