NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.325
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.398

Zanimljiv video. Sad možda je montaža ali meni lično deluje realistično jer se vidi da su pokreti i položaj stvari uslovljeni gravitacijom. Opet, neka svako prosuđuje za sebe.

Pozdrav.
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.255

Zanimljiv video. Sad možda je montaža ali meni lično deluje realistično jer se vidi da su pokreti i položaj stvari uslovljeni gravitacijom. Opet, neka svako prosuđuje za sebe.

Pozdrav.
Po cemu je realisticno?
Isto je kad gledas naucno fantasticni film, pa nameste da izgleda realno..

Zanimljivo je da joj kosa ide nagore, a u ranijim snimcima prvih astronauta kosa zenama uopste ne ide na gore, zaboravili su to..

Postoji mnogo dokaza da oni sve to laziraju, na primer laziraju "delay" u prenosu, svi astronauti odgovaraju sa zakasnjenjem, a jedan od njih nije izdrzao da se nasmeje istovremeno sa publikom. To znaci da nema "delay-a", vec ga oni vestacki stvaraju!

Interesantan je i snimak misije apolo, koji je zabranjen za javnost, a koji je procureo, a na tom snimku cujemo glas koji astronautu kaze "sad govori", da bi stvorili "vestacki delay"..

Prica da nije moguce da amerika , rusija , kina.. svi zajedno saradjuju i laziraju letove, ne stoji, jer ne moraju svi ukljuceni u svemirski program znati sta se zaista desava, oni su radilice! Dovoljno je da samo par ljudi na vrhu zna.

A da je to zaista tako, vidimo po poslednjem izvestaju NASA-e o "planktonu" koji su pronasli na svemirskoj letelici, odakle tamo plankton u svemiru? :)

Radilice ne znaju sta se desava, pa onda postavljaju ovakva pitanja!

Inace dokazano je da su svi astronauti masoni, imamo sliku Nil-a Armstrong-a, gde on drzi fotografiju sa masonskim simbolom , slikana je na mesecu.. Ona nije dostupna za javnost. Takodje na slikama astronauta se vidi da Nil nosi prsten sa sestarom i uglomerom (poznat masonski prsten)..

Da li je slucajno da su svi astronauti masoni, i da li je slucajno sto je zemljin nagib 66,6?
Zasto NASA ne moze izracunati eklipsu na osnovu kretanja planeta vec koriste vavilonska predvidjanja (predvidjanja ravne zemlje)? Zamisli NASA koristi okulne metode za odredjivanje eklipse jer njihov model okrugle zemlje ne radi! Ali zato radi vavilonski model ravne zemlje!

Puno je problema , i tek kad udjes malo dublje vidis kompletnu sliku...
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sve je njima zavera, amimacija, crtani filmovi, karikature, itd.. sa takvim stavom uzalud je i boriti se..
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top